Magazin
28 Haz 2013 10:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:15

KIVANÇ TATLITUĞ'UN KEYFİNİ KAÇIRAN SORU!

"Kuzey Güney" dezisinin veda yemeğine katılan Kıvanç Tatlıtuğ, gazetecilerin o sorusuna yanıt vermedi..

'Kuzey Güney' dizisi, önceki gece yayınlanan final bölümüyle ekrana veda ederken, dizinin oyuncuları ve teknik ekibi Çubuklu 29'da düzenlenen veda yemeğinde bir araya geldi. Hep birlikte son bölümü izleyen ekip duygusal anlar yaşadı. Dizinin başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ, geceye annesiyle katıldı.

Mekandan dizinin yapımcısı Kerem Çatay'ın teknesiyle ayrılan Tatlıtuğ, "Çok güzel bir iş yaptık, iki sezon boyunca her şey çok güzeldi" dedi.

YENİSİNİ SAKLIYOR

Tatlıtuğ, Malkoç Sualp'le evlenen rol arkadaşı Bade İşçil'in düğününe neden gitmediği konusundaki soruları yanıtsız bıraktı. Yeni sezonda Farah Zeynep Abdullah ile yeni bir dizide başrol oynayacak olan ünlü oyuncu, bu projeyle ilgili de konuşmaktan kaçındı.

Daha önce yaptığı açıklamada "Kıvanç'ı düğüne çağırdım mı ki?" diyen ve Tatlıtuğ ile arasının bozuk olduğu konuşulan Bade İşçil ise geceden erken ayrıldı.

Mekandan eşi Malkoç Sualp ile birlikte çıkan İşçil, "Yorucu bir sezon geçirdik. Ekip arkadaşlarımla çalışmak çok güzeldi. Yeni sezonda herhangi bir dizide oynamayacağım. Şu an sadece Bora Bora'daki balayımızı düşünüyorum" dedi.