Kıvanç Tatlıtuğ'un aylık kazancı ne kadar?

Vergi kaçakçılığından yargılanan Kıvanç Tatlıtuğ'un aylık kazancı 30 bin TL olduğu söylenmişti, avukatından açıklama geldi.

Kıvanç Tatlıtuğ'un aylık kazancı ne kadar? - Sayfa 1

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, vergide usulsüzlük yaptığı iddiasıyla hakim karşısına çıkmış ve 6 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası talebiyle yargılandığı esnada aylık gelirinin 30 bin TL olduğu söylenmişti. Sosyal medyada olay yaratan bu aylık gelir kazancına Tatlıtuğ'un avukatından açıklama geldi.


110
Kıvanç Tatlıtuğ'un aylık kazancı ne kadar? - Sayfa 2

Anadolu 13. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya sanık Kıvanç Tatlıtuğ ile avukatı Yalçın Kavak katıldı ve kimlik tespiti yapılan sanık Tatlıtuğ, aylık ortalama gelirinin 30 bin TL olduğunu söyledi. Bu konu sosyal medyada gündem oldu. Kaşesi en yüksek oyuncular arasında yer alan Kıvanç Tatlıtuğ aylık gelirinin 30 bin TL açıklaması sonrası Tatlıtuğ'un avukatı devreye girdi.


210
Kıvanç Tatlıtuğ'un aylık kazancı ne kadar? - Sayfa 3

Aylık gelirle ilgili açıklama yapan Tatlıtuğ'un avukatı, Tatlıtuğ'un kazancının 30 bin TL olmasının kendisinin gafı olduğunu şu sözleriyle anlattı:


310
Kıvanç Tatlıtuğ'un aylık kazancı ne kadar? - Sayfa 4

"30 bin lira meselesi benim gafım. Hakim Bey, Kıvanç'a 'Aylık kazancın ne kadar' diye sordu. Kıvanç da orada bir şok geçirdi. Hesaplayamadı mı, ne yaptı bilmiyorum.''


410