Magazin
28 Kas 2016 12:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:41

Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi ilk kez konuştu: Gelinimi üzmüşüm, hata yaptım!

Nurten Tatlıtuğ, sosyal medyadaki ses getiren paylaşımın ardından açıklama yaptı

Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi Nurten Tatlıtuğ, oğlunun Başak Dizer'le evliliğiyle ilgili ilk kez Kanal D'deki Renkli Sayfalar'da konuştu. Gelini Başak Dizer'in sosyal medyada hiçbir paylaşımını beğenmeyen, oğlu Kıvanç Tatlıtuğ'un Tuba Büyüküstün ile öpüşme sahnesine övgüler yağdıran anne Nurten Tatlıtuğ, hata yaptığını belirterek şunları söyledi:

"Tuba ile Kıvanç'ı dizide birbirlerine çok yakıştırıyorum. Sosyal medya hesabımdan "Cesur Ve Güzel"in yeni fragmanına yorum yaptım. Benim yanlışım, benim hatam fragmanın sonunu izlemeden o yorumu yapmak oldu. Aklımı yitirmiş bir kadın değilim. Öpüşme sahnesinin olduğunu bilmeden yorum yaptım. Ama bu asla gelinim Başak Dizer'e bir gönderme değildi. Başak'a karşı bir tepkim asla yok. Onun da yara almasını istemem. Oğlumun karısı için ne düşünüyorsam Rabbim iki kızıma da aynısını nasip etsin."

Nurten Tatlıtuğ, "Gelininiz Başak ile aranızda bir problem mi var?" sorusuna da şu yanıtı verdi: "Başak ile aramızda hep bir mesafe var. Onun herhangi bir saygısızlığını görmedim. Birbirimizi hiç kırmadık. Başak ile görüşüyoruz, konuşuyoruz. Hiçbir sorun yok. Onların düğününe de hastalığım nedeniyle gidemedim. Biliyorsunuz böbreklerimde sorun ve doktor uçak yolculuğu yapmamı istemedi. Benim oğlum seçimini yaptı. Seçimini yaptığı kişi de saygın bir kızdır. Dulmuş, evlenmiş, ayrılmış bunların üzerine hiç durmadım. Benim de iki kızım var. Onlar da evlenip boşanabilir, bu ayıp bir şey değil." 

Yakışıklı oyuncu ile Başak Dizer, Şubat 2016’da Paris’te evlenmişti. Başak Dizer’in hiçbir paylaşımına yorum ve beğeni yapmayan Nurten Hanım'ın, gelini ile hiç bir araya gelmediği iddia ediliyor.