Magazin
01 Haz 2023 12:47 Son Güncelleme: 01 Haz 2023 14:19

Kıvanç Tatlıtuğ'dan 'Seçim kutlaması' açıklaması

Kıvanç Tatlıtuğ'un 28 Mayıs'ta yapılan seçimin ardından sette meşale yakarak kutlama yaptığı ileri sürüldü. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda iddiayı yalanlayan oyuncu, "27 Mayıs Cumartesi günü Aile dizisi 13. bölüm sezon finali kutlaması için yakıldı o meşaleler" dedi.

Aile dizisinin başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ'un 28 Mayıs'ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından sette meşale yakarak kutlama yaptığı ileri sürüldü. Görüntülerin sosyal medyada konuşulmaya başlanmasının ardından yakışıklı oyuncudan cevap geldi.

"DİZİNİN SEZON FİNALİ KUTLAMASI İÇİN MEŞALE YAKILDI"
Twitter hesabından yaptığı paylaşımda seçimin ardından meşale yaktığı iddiasını yalanlayan Kıvanç Tatlıtuğ, "27 Mayıs Cumartesi günü Aile dizisi 13. bölüm sezon finali kutlaması için yakıldı o meşaleler. Yeni sezonda görüşmek üzere. Sağlıkla kalın" ifadelerini kullandı.

 

AİLE DİZİSİNİN SEZON FİNALİNİ BİRLİKTE İZLEDİLER
Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Canan Ergüder, Nejat İşler, Yüsra Geyik ve Nur Sürer gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Aile dizisi, salı günü yayınlanan bölümüyle sezon finali yaptı. Dizi ekibi, salı günü akşam bir araya gelerek hem bölümü izledi hem de birlikte yemek yedi. Tatlıtuğ geceye, eşi Başak Dizer ile katıldı.