Kıvanç Tatlıtuğ'dan coronavirüs itirafı: Çok sonra fark ettik

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, stil danışmanı eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ile birlikte önceki akşam Etiler'de görüntülendi. Kıvanç Tatlıtuğ geçtiğimiz aylarda Coronavirus'ü atlattığını açıkladı.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan coronavirüs itirafı: Çok sonra fark ettik - Sayfa 1

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, stil danışmanı eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ile birlikte önceki akşam Etiler'de görüntülendi. Arkadaşları ile buluşan çift, yemek yiyerek sohbet etti. Tatlıtuğ çifti mekan çıkışı basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz aylarda koronavirüsü atlattığını söyledi


18
Kıvanç Tatlıtuğ'dan coronavirüs itirafı: Çok sonra fark ettik - Sayfa 2

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Özge Özprinçci ile Netflix'te yayınlanacak 'Bir Denizaltı Hikayesi' dizisinin çekimlerinin devam ettiğini söyleyen Kıvanç Tatlıtuğ, "Güzel bir proje geliyor. Çok heyecanlıyım. Yepyeni bir tür yapıyoruz" dedi.


28
Kıvanç Tatlıtuğ'dan coronavirüs itirafı: Çok sonra fark ettik - Sayfa 3

"ŞEHİR DIŞINDA YAŞIYORUZ"

Tatlıtuğ, Kovid-19 salgını nedeniyle pandeminin ilk zamanlarında doğa ile iç içe vakit geçirdiklerini belirtti. Ünlü oyuncu, "Biliyorsunuz biz şehir dışında yaşıyoruz. O dönem doğa ile iç içe olmak, en azından evden dışarı çıkabiliyor olmak iyiydi" dedi.


38
Kıvanç Tatlıtuğ'dan coronavirüs itirafı: Çok sonra fark ettik - Sayfa 4

KORONAYA YAKALANMIŞ

Geçtiğimiz aylarda yüksek ateş ve öksürük şikayeti ile gittiği hastanede yapılan test sonucu zatürre olduğu anlaşılan Tatlıtuğ, rahatsızlığından uzun bir zaman sonra yapılan koronavirüs testinin pozitif çıktığını söyledi.


48