Televizyon
24 Mayıs 2014 09:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:12

Kıvanç Tatlıtuğ'a eleştiri yağmuru! Kuzey rolünden çıkamadı!

Kıvanç Tatlıtuğ, Kurt Seyit ve Şura’daki performansıyla özellikle sosyal medyada büyük eleştiri alıyor.

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi reytinglerde istenilen başarıya ulaşamadı. Sabırsızlıkla beklenen dizinin başarısızlığının faturası Kıvanç'a kesildi. Tatlıtuğ, Kurt Seyit ve Şura'da, "Tıpkı Kuzey gibi oynuyor" diye eleştiriliyor.

Habertürk'ün haberine göre, Eleştirilerin ardındaki nedenin, "Artık ihtiyacım yok" diyerek saati 500 liradan ders aldığı oyuncu koçunu bırakması olduğu iddia edildi.

SOSYAL MEDYADA ELEŞTİRİLİYOR
İlk dizileri "Gümüş" ve "Aşk-ı Memnu"daki oyunculuğu beğenilmeyen, Kuzey Güney'de ise oyunculuğu herkes tarafından alkışlanan Kıvanç Tatlıtuğ, Kurt Seyit ve Şura'daki performansıyla özellikle sosyal medyada büyük eleştiri alıyor.

"KURT SEYİT'İ KUZEY'MİŞ GİBİ OYNUYOR"
Hakkında, "Kurt Seyit'i aynı Kuzey gibi oynuyor" yorumları yapılan Tatlıtuğ'un performansındaki düşüşün nedeni ortaya çıktı.

Kuzey Güney döneminde oyunculuk dersleri alan ve oyunculuk anlamında kariyerinin en parlak dönemini yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ, dizi bitince eğitimi de bırakmış!

"ARTIK DERSE İHTİYACIM YOK"
Eğitimimi bırakan Tatlıtuğ, "Ben artık derse ihtiyaç duymuyorum" diyerek dersi bırakınca Kurt Seyit ve Şura'da kendini tekrar ettiği söyleniyor.