Magazin
13 Ara 2011 14:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:07

KIVANÇ TATLITUĞ YÜZÜNDEN İŞİNDEN OLDU!

Tatlıtuğ'la görüntülenince işinden kovulan sunucu, olaydan sonra Kıvanç'la görüşmediklerini söyledi.

Kıvanç Tatlıtuğ’la görüntülenince Uçuş Keyfi’nden kovulan sunucu Neşe Sapmaz, olaydan sonra Kıvanç Tatlıtuğ ile görüşmediklerini söyledi


Sunucu Neşe Sapmaz’ın ismi 2009 yılında Kıvanç Tatlıtuğ’la birlikte manşetlere taşındı. Tatlıtuğ, akşam yemeğine çıktığı Sapmaz’ı evine bırakırken paparazzilere yakalanınca olanlar oldu. Genç sunucunun "Uçuş Keyfi" programındaki görevine son verildi.
Tatlıtuğ da çıkan aşk haberleri yüzünden Sapmaz’ı reklam yapmakla suçladı: " O kız beni programına çıkarmak istiyordu. Aramızda kesinlikle ilişki yok. Üzerimden reklam yapmaktan vazgeçsin."

ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKIYORUZ

Şimdilerde Kanal 24’ün spor bültenlerini sunan Neşe Sapmaz, o gecenin ardından Kıvanç Tatlıtuğ’la görüşmediklerini söyledi: "Olaydan sonra diyaloğu tamamen kestik. Ben ileride güzel bir evliliğim olsun istiyorum. Pişmanlık duyacağım şeyler yaşamak istemiyorum. Yine de o gece onunla dışarı çıktığım için pişman değilim. Kıvanç çok eskide kaldı, şimdi önümüzdeki maçlara bakıyoruz."

DAVAYI KAZANDIM

"Uçuş Keyfi"nden kovulunca yapımcılara dava açan Neşe Sapmaz, "Suçlu gösterilip işten çıkarıldım, kıdem tazminatım ve ihbar tazminatım da verilmedi. Bunlar için dava açtım ve kazandım" dedi.