Diziler
22 Ara 2022 16:17 Son Güncelleme: 22 Ara 2022 16:22

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'yı buluşturan Aile dizisine Yargı'dan bomba transfer

Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerinde yer aldığı "Aile" dizisi kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Büyük heyecan yaratan "Aile" kadrosuna Yargı dizisinden bomba bir transfer gerçekleştirildi.

Ekranların en sevilen isimlerinden olan Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ'u bir araya getiren Aile dizisinin hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Yılbaşı ile sete çıkması planlanan Aile dizisi oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

ESMA YEŞİM GÜL AİLE KADROSUNA DAHİL OLDU

Yargı dizisinde de rol almış olan Esma Yeşim Gül, Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un rol aldığı Aile'nin kadrosuna katıldı. Gül, Devin'in en yakın arkadaşı Ezgi karakterine hayat verecek.

ESMA YEŞİM GÜL KİMDİR?

26 Haziran 1995 tarihinde dünyaya gelen Esma Yeşim Gül, lisans eğitimini ise Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır. Oyunculuk faaliyetlerini Tümay Özokur Menajerlik bünyesinde sürdüren Esma Yeşim Gül, Muhteşem Yüzyıl: Kösem ve Yeşilçam gibi dizilerde de rol almıştır. Başarılı oyuncu Esma Yeşim Gül son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı adlı dizide Zümrüt karakterine hayat vermiştir.