Televizyon
02 Eyl 2013 09:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:37

KIVANÇ KASABALI HANGİ DİZİYLE EKRANA DÖNÜYOR?

Yeni sezonda birçok sürprizin yer alacağı dizide Kıvanç Kasabalı, “Sinan” karakterini canlandıracak

Hande Altaylı’nın “Kahperengi” isimli romanından uyarlanan ve büyük bir ilgiyle izlenen sevilen dizisi “Merhamet”in oyuncu kadrosuna yeni sezonda, başarılı oyuncu Kıvanç Kasabalı da katılıyor.

Yeni sezonda birçok sürprizin yer alacağı dizide Kıvanç Kasabalı, “Sinan” karakterini canlandıracak

“Yaprak Dökümü”, “ Samanyolu” ve “Küçük Kadınlar” gibi dizilerde canlandırdığı karakterlerle adından bahsettiren Kıvanç Kasabalı, Merhamet’in oyuncu kadrosuna “Sinan” karakteriyle dahil oluyor. Irmak’ın (Yasemin Allen) “karanlık işleri” için kullandığı Sinan, bir güvenlik şirketinin sahibi. Aynı zamanda Sermet’in de arkadaşı olan Sinan’ın Irmak’a olan ilgisi, zaman içerisinde Fırat için tehlikeli olacak.

‘’Uzun bir arada sonra Merhamet’le geri dönüyorum.’’
Merhamet’te Sinan karakterini canlandıracak olan yakışıklı oyuncu duygularını ,“Bir süredir ara verdiğim oyunculuğa Merhamet dizisiyle dönüyorum. Beni çok heyecanlandıran bu projeyi geçen yıl severek izliyordum. Kadroya dahil olmamı teklif ettiklerinde memnuniyetle kabul ettim. İlk set günümde de sıcak bir ortamla karşılaştım. Zaten dizinin yönetmeni Çağatay Tosun ile daha öncede tanışmıştım. Bu beni daha da rahatlattı.’’ sözleriyle dile getirdi.