Kısmetse Olur’un gelin adayı Aycan Varış’ın son hali şaşırttı! Adeta başka biri oldu...

Bir dönem takip edilen gündüz kuşağı programları arasında yer alan Kısmetse Olur'da yarışan gelin adaylarından Aycan Varış, programın 2019'da final yapmasının ardından 2 yılda büyük bir değişim geçirdi.

Kısmetse Olur’un gelin adayı Aycan Varış’ın son hali şaşırttı! Adeta başka biri oldu... - Sayfa 1

Toplumun önüne çıkan kişilerin yıllar içindeki değişimi zaman zaman gündeme geliyor. Ancak bazı insanlar var ki yıllar alabilecek değişimleri, bir kaç seneye sığdırabiliyor. İşte o değişimlerden birini de Kısmetse Olur programının Aycan'ı yaptı. Aycan Varış, 2019'da final bölümüyle ekrana gelen programın bitmesinin üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen bambaşka bir görünüşe büründü.

150
Kısmetse Olur’un gelin adayı Aycan Varış’ın son hali şaşırttı! Adeta başka biri oldu... - Sayfa 2

Geçirdiği estetik operasyonların da etkisiyle adeta bambaşka birine dönüşen 27 yaşındaki popüler gelin adayı Aycan'ın son hali çok konuşuldu.

250
Kısmetse Olur’un gelin adayı Aycan Varış’ın son hali şaşırttı! Adeta başka biri oldu... - Sayfa 3

'Kısmetse Olur' Aycan, geçtiğimiz haftalarda yayınladığı havuz pozuna, "Karanlıkta yanabilirim. Boşlukta durabilirim. Düşmem ben, kanatlarım var ruhumda" notunu yazmıştı.

350
Kısmetse Olur’un gelin adayı Aycan Varış’ın son hali şaşırttı! Adeta başka biri oldu... - Sayfa 4

Fit haliyle dikkat çeken 'Kısmetse Olur' Aycan Varış, oldukça aktif kullandığı Instagram'da zaman zaman tatil pozlarını da paylaşmayı ihmal etmiyor.

450