Kısmetse Olur'dan diskalifiye olmuşlardı! Aybüke ve Tolga çiftinden şoke eden karar!

Kısmetse Olur'dan diskalifiye edildikten sonra ilişki yaşamayı sürdüren Aybüke Çangal ile Tolga Kandemir çifti ayrılık kararı aldı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ayrılık kararını açıklayan Çangal, "Bir süredir olan beraberliğim karşılıklı saygı çerçevesinde bitmiştir. Kendisine hayatta başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kısmetse Olur'dan diskalifiye olmuşlardı! Aybüke ve Tolga çiftinden şoke eden karar! - Sayfa 1

YouTube kanalında yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasında tanışan TikTok fenomeni 21 yaşındaki Aybüke Çangal ile 24 yaşındaki Tolga Kandemir, aşk yaşamaya başladı. Çekimlere katılmak istemedikleri için yarışmadan diskalifiye edilen çift, ilişkilerine devam etti. Yaptıkları romantik paylaşımlarla dikkat çeken ikiliden kötü haber geldi.

114
Kısmetse Olur'dan diskalifiye olmuşlardı! Aybüke ve Tolga çiftinden şoke eden karar! - Sayfa 2

İLİŞKİLERİ BİTTİ
Sık sık sosyal medya üzerinden yayınlar yapan ve sürekli aşk pozlarını paylaşan çift yollarını ayırdı.

214
Kısmetse Olur'dan diskalifiye olmuşlardı! Aybüke ve Tolga çiftinden şoke eden karar! - Sayfa 3

Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ayrılık kararını duyuran Aybüke Çangal, "Bu açıklamayı hak ettiğinizi düşünüyorum. Bir süredir olan beraberliğim karşılıklı saygı çerçevesinde bitmiştir. Kendisine hayatta başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. 

314
Kısmetse Olur'dan diskalifiye olmuşlardı! Aybüke ve Tolga çiftinden şoke eden karar! - Sayfa 4

Aybüke daha sonra Tolga ile olan tüm fotoğrafları sildi. Fotoğrafları silmeyen Tolga Kandemir ise ayrılık kararıyla ilgili bir açıklama yapmadı.

414