Televizyon
05 Tem 2016 10:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:22

Kısmetse Olur'da kim birinci oldu? İşte 700 bin liralık ev ödülünün sahibi...

Kısmetse Olur'da kim birinci oldu yarışmayı hangi çift kazandı belli oldu.

Kısmetse Olur 4 Temmuz 2016 Pazartesi finalinde kim birinci oldu yarışmayı kim kazandı soruları yanıt buldu. Büyük ödülün 700 bin liralık ev olduğu Kısmetse Olur'u kazanan isim Cansel Çördük ve Eser West çifti oldu. Ancak Kısmetse Olur'da birinci olan çift evlenmek istemediklerini açıkladılar.

Kısmetse Olur'daki final oylaması tamamlandı ve SMS oylamasına 5 çift katıldı. SMS oylamasına çıkan çiftler şunlar oldu;

Cansel Çördük ve Eser West
Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli
Hazal Atabek ve Emre Ubeyli
Daniela ve Tankut Denker ile
Ercan ve Hande çifti...

KISMETSE OLUR BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Kısmetse Olur SMS oylaması sonuçlarına göre birinci olan çift Cansel Çördük ve Eser West oldu. İkinciliği Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli alırken Hazal ve Emre üçüncülük şoku yaşadı.



Kısmetse Olur ilk sezonunda birinci olan çift Eser West ve Cansel Çördük hakkında bir çok iddia var. Bunlardan biri de çiftin dışarda da birlikte yaşadıkları. Bir ara Cansel'in hamile olduğu iddiası da gündeme gelmişti.

KİM EVLENECEK?
Kısmetse Olur birincileri kadar evlenme kararı alanlar da şaşırtıcı oldu. Yarışmayı birinci tamamlayan çift ailelerinden dolayı evlenmeye hazır olmadıklarını söyleyerek nikah masasına oturmadılar.



Nur Erkoç ve sevgili olduğu Batuhan Cimilli ile evlenmeye hazır olduklarını açıkladı ve büyük ödülün sahibi olmaya hak kazandı.



Emre ve Hazal evlenmek istediklerini söyledi ancak çifte düğünü kabul etmeyerek teselli ödülünden vazgeçti.