Magazin
26 Tem 2023 14:23 Son Güncelleme: 26 Tem 2023 14:28

Kısmetse Olur yarışmacısı Yeliz'e estetik merkezinde dayak

YouTube'da yayımlanan fenomen program Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacılarından Yeliz Açıkel, ablasının göğüslerini büyütmeye gittikleri estetik merkezinde şiddet gördüğünü iddia etti.

YouTube'de yayımlanan ve her bölümü milyonlarca kez izlenen fenomen program Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacılarından Yeliz Açıkel iddialarıyla gündeme bomba gibi düştü.

Yeliz Açıkel, ablasının göğüslerini büyütmeye gittikleri bir estetik merkezinde şiddet gördüğünü iddia etti. 

tv100'de yer alan habere göre yarışmacı Açıkel ile ablası Nur Açıkel için bir estetik merkezine gitti. Ablasının göğüslerini büyütmek için Dr. T.S. ile anlaştı. Anlaşma sonrası, ameliyatın gerçekleştirileceği Bayrampaşa'daki hastaneye giden genç kadının, 3 Nisan günü yatışı yapıldı.

SORULAR SORDU, ORTALIK KARIŞTI

Dosyaya yansıyan iddialara göre, ameliyat önlüğü giydirilen Nur Açıkel'in odasına doktor ve asistanı geldi. Nur Açıkel, operasyon öncesi ameliyatla ilgili sorular sormaya başlayınca doktorun kaba tavırlarıyla karşılaştı.

Fenomen Yeliz Açıkel, agresif tavırlar sergileyen doktora tepki gösterirken tartışmaya doktorun asistanı da dahil oldu. Yine iddiaya göre, doktor önce fenomene saldırmaya çalıştı. Abla Nur Açıkel, duruma müdahale etmek için araya girdiğinde ise doktor tarafından darp edildi.

Aldığı darbelerle önce sedyeye yığılan kadın kafası ve kolundan yaralandı. Kavga sırasında doktorun asistanı ise fenomen Yeliz Açıkel'e saldırdı. Taraflar birbirlerine saldırmaya devam ederken, duruma hastanedeki diğer görevliler müdahale etti.

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Ünlü fenomen yaşananları telefonunu alarak videoya çekmeye çalışırken, asistan genç kadının elinden telefonu alarak yere fırlattı. Hastaneden ayrılan abla-kardeş polis merkezine giderek, kendilerini darp eden Dr. T.S. ve asistanından şikayetçi oldu.

Başka bir hastaneye başvurarak darp raporu alan mağdur kardeşler ifadelerinde, doktor tarafından darp edildikleri sırada asistanın duruma müdahale ettiğini, darp edilen kardeşinin görüntülerini çekmek istediğinde ise asistan tarafından telefonun kırıldığını anlattı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ÜZERİNDEN 4 AY GEÇTİ...

Konu ile ilgili Instagram hesabından açıklama yapan Yeliz Açıkel, olayın 3-4 ay önce yaşandığını söyleyerek "Tatsız bir muamele yaşandı, biz de hastaneyi terk ettik" ifadelerini kullandı. İşte Açıkel'in o açıklaması: