Kısmetse Olur yarışmacısı Yağmur Koçak’a hapis şoku

Kanal D'nin Yayınlandığı döneme damga vuran 'Kısmetse Olur' yarışmacıları program bittikten sonra da zaman zaman gündeme geliyor. Bu isimlerden biri de favori gelin adayları arasında gösterilen Yağmur Koçak. Şimdilerde rap şarkılarıyla ünlenen ve 'Hanımefendi' lakabıyla tanınan Koçak, kendisini taciz eden kişiye saldırdığı iddiasıyla dava edildi. 18 ay hapis cezası alan Koçak, karara tepki göstererek, "Biri kalkıp gelse taciz etmeye başlasa, ittirsem yine ben ceza alıyorum" dedi.

Kısmetse Olur yarışmacısı Yağmur Koçak’a hapis şoku - Sayfa 1

Sözcü'den Sevgim Begüm Yavuz'un haberine göre; İzmir’de 28 Mayıs 2018’de Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde memur olarak görev yapan Ahmet Hamdi G., hastanede tedavi gören babasının yanında kalan Yağmur Koçak’ın kendisine saldırıp hakaret ettiğini iddia ederek dava açtı.

117
Kısmetse Olur yarışmacısı Yağmur Koçak’a hapis şoku - Sayfa 2

Yapılan yargılama sonucunda kliplerinde ‘Hanımefendi’ ismini kullanan Yağmur Koçak, ‘kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten yaralama’, ‘kamu görevlisine karşı görevinden dolayı hakaret’ ve ‘tehdit’ suçlarından toplamda 18 ay hapis cezası verildi.

217
Kısmetse Olur yarışmacısı Yağmur Koçak’a hapis şoku - Sayfa 3

'ÜNLÜ BİRİ MİSİNİZ Kİ?'

İzmir 40. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada ifade veren müşteki Ahmed Hamdi G., Yağmur Koçak’ın babasının hastanede tedavi gördüğünü belirterek, “Sanığın babasının talebi üzerine oksijen saatini değiştirdim. Babası benden oksijenin seviyesini yükseltmemi isteyince, ben de ona ‘buna doktor karar verir, ben yapamam’ dedim.

317
Kısmetse Olur yarışmacısı Yağmur Koçak’a hapis şoku - Sayfa 4

Sanık yanımıza geldi, ‘Babamla ilgilenen kim)’ diye sordu, ben de ‘Ben ilgilendim’ dedim. ‘Bir saniye gelir misin?’ dedi, ‘Şu an işim var bitince geleyim’ dedim. Sert bir şekilde tekrar söyleyince doktor bana ‘İstersen git de bir bak’ dedi. Odaya gittim, sanık ‘Babama böyle davranamazsın’ dedi.

417