Kısmetse Olur yarışmacısı Nur Erkoç'tan programla ilgili çarpıcı açıklamalar!

Kanal D ekranlarında yayınlanan izdivaç programı Kısmetse Olur'un ilk evlenen yarışmacısı olan Nur Erkoç çarpıcı itiraflarda bulundu.

Kısmetse Olur yarışmacısı Nur Erkoç'tan programla ilgili çarpıcı açıklamalar! - Sayfa 1

Yıllar sonra programın sakin yarışmacılarından biri olan Nur Erkoç, Haberler.com'un YouTube kanalında Kısmetse Olur'la ilgili bazı açıklamalar yaptı.

19
Kısmetse Olur yarışmacısı Nur Erkoç'tan programla ilgili çarpıcı açıklamalar! - Sayfa 2

Nur Erkoç, Kısmetse Olur'da evlenen ilk ve son gelin adayı. Batuhan Cimilli ile hayatını birleştirmişti. 3 ay sonra da hamile kalan Nur, bir kız çocuğu dünyaya getirmişti. Nur ve Batuhan'ın evliliklerinin de kurgu olduğu, para için evlendikleri bile konuşulmuştu.

29
Kısmetse Olur yarışmacısı Nur Erkoç'tan programla ilgili çarpıcı açıklamalar! - Sayfa 3

Yarışmaya aslında evlenme amacıyla katılmadığını söyleyen Nur Erkoç, ön elemede kendisine "Sen oradaki kızlarla tartışabilir misin? Mesela, senin hoşlandığın bir çocuğu biri elinden almak istiyor. Ne yaparsın?" gibi sorular sorulduğunu anlattı.

39
Kısmetse Olur yarışmacısı Nur Erkoç'tan programla ilgili çarpıcı açıklamalar! - Sayfa 4

Kısmetse Olur'la ilgili kurgu iddialarına da "Arkada yaşadığımı ben bilirim. Çekim bittikten sonra paydostan sonra ilişkilerin hepsini ben görüyordum." şeklinde yanıt verdi. Sadece tepkileriyle ilgili yönlendirme yapıldığını söyledi.

49