Gündem
27 Eyl 2012 16:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:11

KIRŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN NEŞET ERTAŞ AÇIKLAMASI

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Neşet Ertaş'ın tabutundaki, yazı için açıklama yaptı

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Neşet Ertaş'ın tabutundaki, "Kırşehir Belediyesi" yazısının sosyal medyada eleştirilmesiyle ilgili açıklama yaptı...

Başkan Bahçeci, yaptığı açıklamada, Ertaş'ın tabutundaki "Kırşehir Belediyesi" yazısının sosyal medyada eleştirilmesini hayretle karşıladığını ifade ederek, belediyenin bütün tabutlarının standart olduğunu söyledi.

Bütün belediyelerde tabutların standart olduğunu dile getiren Bahçeci, şöyle konuştu: "Bu, bizim aklımıza gelmedi. Birileri herhalde ustamızın cenazesinde siyaset yapmak istiyor. Bunun öncesinde de bu tür provokatif eylemler oldu ama biz buna bulaşmadık, bulaşmayacağız da. Biz görevimizi yaptık. Kırşehirliler olarak, Kırşehir Belediyesi olarak ustamıza en layık şekilde hem cenaze töreninde hem de cenazeden sonra misafirlerimizin ağırlanmasında bütün görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirdik."

Eleştirileri Neşet Ertaş'ın üzerinden art niyetli kişilerin siyaset yapma arzusu olarak gördüklerini belirten Bahçeci, şunları kaydetti: "Bunu ayrıca kınıyoruz. Bizim kesinlikle böyle bir şeyimiz yok. Kırşehirliler olarak ustamıza son görevimizi en iyi şekilde yapmanın derdi ve telaşı içindeyiz. Başka hiçbir kaygımız yok. Kırşehir Belediyesi'nin bütün tabutları standarttır. Buna özel bir tabut yapılmış değil. Mevcut tabutumuz ne ise o tabutla bu şekilde cenazeyi kaldırdık. Bunun altında başka bir şey aramak doğru değil. Ustanın ruhunu rahatsız eder diye düşünüyorum. Bu şekilde hareket edenleri ben de esefle izliyorum."