Magazin
11 Şub 2021 13:44 Son Güncelleme: 11 Şub 2021 13:46

Kırmızı Oda'ya damga vurmuşlardı! Boncuk ile Can aynı dizide buluşuyor!

Kırmızı Oda dizisinde hikayesi ilgiyle takip edilen Burcu Biricik'in canlandırdığı Boncuk ve hayalinde izlediğimiz Can ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Camdaki Kız romanından uyarlanacak aynı adlı dizide oynaması için Kırmızı Oda'da Can'ı oynayan Feyyaz Şerifoğlu'na da teklif gittiği konuşuluyor.

Kırmızı Oda dizisinde gözyaşlarına boğan Burcu Biricik son bölümde diziye veda etti. Boncuk'un hikayesinde Can ile ilgili sahneler ilgiyle takip ediliyordu. Can karakterine hayat veren isim ise Feyyaz Şerifoğlu oldu. Burcu Biricik ayrılığının ardından, yeni bir projeyle karşımıza çıkacağı öğrenildi.

OGM Pictures imzalı Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı ve Doğduğun Ev Kaderindir dizilerinin hikayesinin alıntılandığı Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabındaki başka bir gerçek olayı konu alacak olan Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik başrol oynayacak.

Kırmızı Oda’da Can karakteri ile büyük dikkat çeken Feyyaz Şerifoğlu’na da teklif gittiği konuşuluyor. Şerifoğlu eğer projeyi kabul ederse, Burcu Biricik ile yine aynı dizide buluşacak.