Televizyon
21 Ağu 2020 14:28 Son Güncelleme: 21 Ağu 2020 16:32

Kırmızı Oda'nın afişi görücüye çıktı

TV8'in gerçek hayat hikayesinden uyarlanan yeni dizisi Kırmızı Oda'nın afişi görücüye çıktı. İşte, başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı Kırmızı Oda'nın afişi!..

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği TV8'in yeni dizisi ‘Kırmızı Oda’ tabuları yıkmak iddiasıyla geliyor. Gerçek karakterlerin gerçek hikayelerinden yola çıkan dizinin afişi görücüye çıktı.

TV8 ekranında yayınlanacak Kırmızı Oda'da her hafta gerçek yaşamdan yeni sırlar ortaya dökülecek. Dizide bugüne kadar konuşulmamış, konuşulamamış ne varsa, birbirinden ünlü oyuncular, şimdiye kadar hiç oynamadıkları karakterlerle anlatmaya başlayacak.

Dizinin ana kadrosunda başrolleri Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı üstlenirken, Türkiye’nin en ünlü oyuncuları da şok edecek karakterleri canlandırmak üzere diziye konuk olacaklar.

 

Cem Karcı’nın olağanüstü rejisi ile çekimlerine başlayan Kırmızı Oda, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek yaşam öykülerine dayanan hikayelerinden Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından senaryolaştırıldı.

Kırmızı Oda bugüne kadar hiç anlatılmamış, görmezden gelinmiş, sadece mahkemelerde, ana haber bültenlerinde yer bulabilmiş, çarpıcı insan hikayelerinin tüm acımasız çıplaklığını ekrana taşıyacak.

Dizinin tanıtımı: