Televizyon
21 Haz 2021 12:09 Son Güncelleme: 21 Haz 2021 12:42

Kırkpınar şampiyonu İsmail Balaban’dan güreş şov!

Survivor 2021’in dün akşam ekranlara gelen bölümünde güreş challenge mücadelesi heyecanı yaşandı. Kırkpınar şampiyonu güreşçi İsmail Balaban'ın karşısına Acun Medya ekibinden üç kişi çıktı. Bu isimlerle tek tek güreşen İsmail Balaban, performansından bir şey kaybetmediğini de kanıtladı.

Survivor'da yarı finale kalmaya garantileyen ilk yarışmacı olan İsmail Balaban'ın güreş hasretine Acun Ilıcalı son verdi.

 

Survivor'ın son bölümünde, İsmail Balaban’ın karşısına üç kişi çıktı. Acun Medya ekibinden iddiaya dahil olan üç isimden ilki 2,5 sene grekoromen güreş yapmış Murat Buğra Kılıç idi.

 

İkinci gönüllü Dominikli Miguel idi. Son isim ise çavuş lakaplı Mustafa Çetinkaya idi. Bu üç kişiyle teker teker güreşen İsmail Balaban, tecrübesini konuşturdu ve üç karşılaşmayı da kazandı.

 

İsmail’in en çok zorlayan Mustafa Çetinkaya oldu. İsmail, bu güreş müsabakasını kazanarak temsili madalyanın da sahibi oldu.

 İşte o anlar...

SOSYAL MEDYADA DESTEK YAĞDI

SURVİVOR 2021 FİNALİ NE ZAMAN?

Survivor 2021’de bu hafta son beşe kalan yarışmacılar arasında müthiş mücadeleler yaşanıyor. Bu hafta dokunulmazlık oyunları sonrasında bir yarışmacı elenecek. Kalan dört kişi, İstanbul’daki yarı finale katılacak.

İsmail Balaban, yarı final koltuğunu performans oyununu kazanarak elde etti. Survivor 2021 yarı finali 24 Haziran Perşembe, finali ise 25 Haziran Cuma günü ekrana gelecek ve Survivor 2021 şampiyonu belli olacak.