Kıran kırana mücadele! MasterChef Türkiye'de eleme adayları belli oldu

Dün akşam ekrana gelen MasterChef Türkiye'de mavi ve kırmızı takım ilk dokunulmazlık oyunu için mücadele etti. Şefler tarafından Çin mutfağına ait lezzetler istendi. Mavi-Kırmızı takım eşleşmesinde ilk oyunu kaybeden Uğur'un kaptan olduğu Mavi takım oldu. İşte MasterChef Türkiye'de öne çıkanlar...

Kıran kırana mücadele! MasterChef Türkiye'de eleme adayları belli oldu - Sayfa 1

16 yarışmacının mücadele ettiği MasterChef Türkiye dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Mavi ve kırmızı takımın dokunulmazlık için mücadele ettiği gecede zaman zaman gergin anlar yaşandı.


17
Kıran kırana mücadele! MasterChef Türkiye'de eleme adayları belli oldu - Sayfa 2

Jüri üyeleri yarışmacılardan Çin mutfağından lezzetler yapmalarının istedi. Başlangıç menüsü olarak sebzeli wonton çorba isten şefler sırasıyla Çin pilavı, Ballı zencefilli tavuk, Çin böreği, Moğol usulü et, İstiridye soslu brokoli ve kuşkonmaz, Kızarmış dondurma yemek listesini verdi.


27
Kıran kırana mücadele! MasterChef Türkiye'de eleme adayları belli oldu - Sayfa 3

40 dakika gibi kısa sürede yemekleri çıkaran iki takım da oylama heyecanı yaşadı. Ancak Özgül'ün kaptan olduğu kırmızı takım, mavi takıma karşı ezici bir üstünlükle oyunu kazandı.


37
Kıran kırana mücadele! MasterChef Türkiye'de eleme adayları belli oldu - Sayfa 4

MASTERCHEF'TE İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef'de kaybedilen ilk oyununun ardından Mavi takım kendi arasında dokunulmazlık oyunu oynamaya gitti. Haftanın ilk dokunulmaz olan ismi Gülşah Suna oldu. Gülşah yaratıcılığına güvendiği Emir'i eleme potasına soktu.

47