Ekonomi
01 Mayıs 2019 13:50 Son Güncelleme: 02 Mayıs 2019 13:51

Kır Düğünü Mekanları

Kır düğünü mekanları yaz ve bahar aylarında evlenecek çiftlerin en fazla rağbet gösterdiği düğün mekanlarının başında gelmektedir.

Açık havada olması, samimi ve sıcak bir atmosfer yaratması ve doğa ile iç içe olması kır düğünü mekanlarına oluşan bu rağbetin en büyük etkilerinden olmaktadır. Kır düğün mekanları özellikle yaz ve bahar düğünleri için vazgeçilmez bir seçenek haline gelmiştir. Tam çiçeklerin açmaya başladığı bir zaman dilimi olan bahar ayları gelir gelmez çiftler haliyle güzel havanın tadını çıkarmak için açık alan düğünlerine yönelmektedir. Bu açık alan düğünleri kumsal, tekne ve kır düğünü gibi pek çok bölüme ayrılabilmektedir. Kır düğünleri özellikle yemyeşil çimenler üzerinde ve mis gibi kokan çiçekler eşliğinde düzenlendiği için genç çiftlere daha renkli ve daha samimi bir ortam yaratmaktadır. Bu sebeple doğal ve sade ama bir o kadar da şık bir düğün ile dünya evine girme hayali olan çiftlerin ilk tercihleri kır düğünü mekanları olmaktadır. Şehrin gürültü ve karmaşasından uzaklaşmak isteyen çiftler bilhassa kır düğünü mekanlarını seçmektedir. Böylelikle bütün o gürültüden uzakta yalnızca sevdikleri kişiler ile beraber doyasıya eğlenebilecekleri bir gün yaşayabilmektedirler. Birçok kır düğünü davullu zurnalı klasik düğünlerin aksine daha sakin ve kokteyl tadında gerçekleştirilmektedir. Son zamanlarda oldukça sıklaşan bu tarz düğünlerde çiftler ve yakın ahbapları toplanıp sakin bir müzikte sohbetler edip doyasıya dans etmektedir. Genellikle gündüz gerçekleştirilen kokteyl tarzı kır düğünlerinde aynı zamanda açık havanın nimetlerinden de oldukça fazla faydalanılmaktadır. Tüm ailenin bir arada olduğu bu unutulmaz gün kır düğünü mekanının muhteşem doğal güzelliğinin kullanılmasıyla değerlendirilmektedir. Doğanın tüm güzelliği ile örselenmiş kır düğünü mekanlarında aile boyu sayısız düğün fotoğrafı çekilebilmektedir. Böylelikle çiftler ileriye eskimeyecek güzel anılar bırakmaktadır. Kır düğün mekanları hem düğün mekanı hem de düğün fotoğrafı arka planı olmak için oldukça elverişli olmaktadır. Bu avantaj sayesinde çiftler hem düğünlerini hem de fotoğraf çekimlerini tek bir mekanda gerçekleştirebilmektedir. Düğün Buketinin sağladığı avantajlar ile hayalinizdeki kır düğününü gerçekleştirebilirsiniz. Site o kadar kapsamlı ki mekan filtreleri sayesinde dilediğiniz konumdaki kır düğünü mekanlarını aratabiliyorsunuz. İstediğiniz mekandan ücretsiz fiyat teklifi alabiliyorsunuz. Sitede fotoğrafçıdan catering hizmeti veren organizasyon firmalarına kadar her şey mevcut. Yani fotoğrafçınızı da istediğiniz şehirden, organizasyon şirketini de istediğiniz şehirden bulmanız mümkün oluyor. Böylece düğününüz için gezip farklı farklı yerleri dolaşmanıza gerek yok. Bu firmalardan da fiyat teklifi alabiliyorsunuz.

Prenseslere Layık Bir Düğün…

Kır düğün mekanları sakin davetler için kullanıldığı kadar geleneksel düğünler için de oldukça sık tercih edilmektedir. Davullu zurnalı, bol dans etmeli ve zamanın nasıl geçtiğinin anlaşılmadığı düğünlerde de kır düğünü mekanları oldukça iyi bir seçenek olmaktadır. Öncelikle kır düğünü mekanları kapalı alanda olmadıkları için daha ferah bir ortama sahiptir. Bu ise hem düğün sahibinin hem de davetlilerin oldukça hoşuna giden bir avantaj olmaktadır. Muhteşem yaz gecelerinde yıldızların altında evlenmek elbette her çifti oldukça sevindirecektir. Doğa ile iç içe gecenin geç saatlerine kadar üşümeden keyifli dakikaların geçebileceği kır düğün salonlarında tek hissedeceğiniz ılık yaz rüzgarları olmaktadır. Birçok kır düğün mekanında oluşabilecek hava muhalefetine karşılık kapanabilir tavan özelliği yer almaktadır. Düğün Buketi.com’da kır düğünü açık havadaki mekanların kapalı mekanlarının da olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Böylelikle oluşabilecek herhangi bir olumsuzluk karşısında kolaylıkla önlem alınabilmektedir. Bu sayede düğün ve eğlence hız kesmeden devam edebilmektedir. Kır düğünü mekanları içlerinde birçok hizmeti bulundurmaktadır. Sandalye ve masa giydirme, masa dekorasyon, sahne, ses ve ışık sistemi, konuk karşılama, servis elemanı ve vale gibi hizmetler her yerde olduğu gibi burada da olmaktadır. Fakat bazı kır düğün mekanlarında konseptler isteğe göre çok değişebilmektedir. Bunlara bir örnek yerlere minder konularak oturulan köy teması tarzındaki kır düğünleridir. Bu tür sayısız konsept şuan oldukça revaçta olmaktadır. Bu konseptlere kır düğün mekanlarından ulaşabilir ya da tamamen kafanızda kendinize özgü bir şey yaratabilirsiniz. Kır düğün mekanlarında tamamen alışılmışın dışında düğünler yaparak farkını ortaya koyan bir çok çift bulunmaktadır. Kır düğün mekanlarında düğün daveti haricinde nişan, kına, sünnet ve mezuniyet gibi sayısız davette başarı ile verilebilmektedir. Her türden organizasyon için rahatlıkla tercih edilebilir olan kır düğün salonları doğal ve sıcak bir atmosferde olduğu için zevkle tercih edilmektedir. Eğer beğendiğiniz mekanın organizasyon ekibi yoksa siteden hemen aynı şehirdeki organizasyon firmalarını da araştırabilirsiniz. Hayalinizdeki konsepti gerçekleştirecek firmalar da Düğün Buketi.com’da yer almaktadır.

Düğününde Tarzını Sen Belirle!

Kır düğün mekanları doğal ortamı ve açık alanda olması haricinde bir de rahat kıyafetlere elverişli bir mekana sahip olduğu için tercih edilmektedir. Düğünlerini kır düğünü mekanında gerçekleştirmek isteyen bir çift abartılı ve şaşaalı bir kıyafet giymek zorunluluğunda değildir. Zaten tamamen doğal bir ortamda gerçekleşecek olan düğüne çiftler genellikle daha rahat hareket edebilecekleri kıyafetler ile gelirler. Kır düğünü gelinleri abartılı bir gelinlikten ziyade kısa ya da tarlatansız düz etekli gelinlik tercih etmektedir. Saçlarına uzun bir duvak değil de çiçeklerden yapılma bir taç ve salınmış ya da örgülü bir model ile şahane bir görünüm elde eden gelinler kır düğünlerinde tarzlarını ortaya koymaktadır. Ayrıca topuklu yerine babet tarzı daha rahat ayakkabılar tercih eden gelinler böylelikle en mutlu günlerinde hiç durmadan dansın tadını çıkarabilmektedir. Damatlar ise genellikle simokin gibi takımlar değil de daha açık renklerde ceketsiz sadece yelekli ya da pantolon askılı takılar tercih etmektedir. Böylelikle hem daha ortama uygun hem de daha rahat ve normalin aksine bir tercihte bulunmuş olmaktadırlar. Düğün Buketi.com sitesinde istediğiniz şehirdeki gelinlikçi ve moda evleri de var. Dilediğiniz gelinlikçiden fiyat teklifi veya randevu da alabiliyorsunuz.

Doğada Mutluluğa Evet De!

Kır düğün mekanları sayısız atmosfere ev sahipliği yapmaktadır. Her kır düğün mekanının ortamı farklı ve birbirinden eşsizdir. Bunlar minik havuz ve köprülerin olduğu bir mekan ya da yemyeşil çimenli ve kenarında göl olan bir mekan olabilmektedir. Zaten doğal güzellikleri ile meşhur olan bir ülkede yer alındığından yeni evlenecek çiftler için kır düğünü mekanı bulmak oldukça kolaydır. İstenilen kriterler eşliğinde Türkiye çapında yüzlerce kır düğünü mekanı bulunabilmektedir. Düğün Buketi bu gibi uğraş ve çaba gerektiren durumlar için evlenecek çiftlerin işlerini kolaylaştıracak bir platform kurmuştur. Bu platform üzerinden istenilen her şehirdeki tüm kır düğün mekanları sıralanabilir ve özellikleri incelenebilmektedir. Kır düğünü mekanları hakkında tüm bilgi ve fotoğrafları bir arada tutan bu platform sayesinde yeni evlenecek çiftler birçok mekana tek seferde göz gezdirebilmektedir. Bu sayede çiftler tüm bilgileri, fotoğrafları ve fiyatları karşılaştırıp en uygun kır düğünü mekanını seçebilmektedir. Düğün Buketi üzerinden seçilen düğün mekanı sahibi ile iletişime geçilip fiyat teklifi de alınabilmektedir. Böylelikle çiftler bu tip efor ve zaman kaybettiren işleri ev rahatında hallederek gereksiz stres altına girmemiş olmaktadır.

Kır düğünü mekanları son dönemin en popüler düğün mekanlarından birisidir. Tamamen doğal bir ortamda oluşu ve özellikle şehrin içinde yaşayan kişilerce tercih edilmesi ile ünlenen kır düğünü mekanları ayrıca rahatına düşkün çiftlerce de sıklıkla tercih edilmektedir. Özellikle özgürlüğüne düşkün ve aile arasında samimi bir kutlama yapmak isteyenler gönül rahatlığı ile kır düğünü mekanlarını seçmektedir. Salon düğünlerine nazaran daha sade ve doğal olan kır düğünleri aynı zamanda daha rahat bir ortamda gerçekleştiği için daha az şaşaalı olmaktadır. Kibar bir davet ile dünya evine girecek çiftlerin seçimi olan kır düğünü mekanları gündüzleri iç ısıtan güneşi ve geceleri ılık yaz rüzgarları ve yıldızlar eşliğinde mükemmel bir düğün vaat etmektedir. Yeni evlenecek çiftlerin yardımcısı Düğün Buketi üzerinden sayısız kır düğünü mekanları hakkında bilgi alınabilir ve fiyatları hakkında bilgi edinilebilmektedir. Doğa ile iç içe ve can cana bir düğün hayali kuran her çift mutlaka Düğün Buketi.com’daki kır düğünü mekanlarına bir göz atmalıdır…