Spor
18 Şub 2024 14:15 Son Güncelleme: 18 Şub 2024 14:15

Kimse bunu beklemiyordu! İngiliz basını ayrılığı duyurdu…

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray’da sezon sonu ayrılık yaşanabilir. İngiliz basını Galatasaray’ın 17 milyon euro piyasa değeri bulunan yıldız futbolcusunun sezon sonunda takımdan ayrılacağını yazdı.

Trendyol Süper Lig’in 26.haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray, devre arası transfer dönemini hareketli geçirdi. Sarı-kırmızılı takıma Derrick Köhn, Carlos Vinicius ve Serge Aurier’i kadrosuna kattı.

Sezon sonunda yeni bir yapılanmaya gitmesi beklenen Galatasaray’da Muslera, Hakim Ziyech, Serge Aurier, Carlos Vinicius, Mertens ve Ndombele’nin sözleşmesi sona erecek.

ZAHA AYRILMAK İSTİYOR

Bu isimlerin yanı sıra takımdan sürpriz bir isim ayrılabilir. İngiliz basınından Talk Sport’un haberine göre Galatasaray’ın yıldız futbolcusu takımdan gitmek istiyor.

 

ZAHA PREMIER LİG'E DÖNMEK İSTİYOR

Haberde Galatasaray’ın sezon başında kadrosuna kattığı Wilfreid Zaha’nın Premier Lig’e dönmek istediği belirtildi. Zaha’nın sezon sonunda kendisine gelecek transfer tekliflerin açık olduğu kaydedildi. Galatasaray'ın da yıldız futbolcunun ayrılığına karşı çıkmayacağı belirtiliyor.

Öte yandan yıldız futbolcu ocak ayında West Ham ve Aston Villa’nın da arasında olduğu birçok takımın transfer listesinde yer alıyordu.

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 17 milyon euro olarak gösterilen 31 yaşındaki Zaha, Galatasaray formasıyla çıktığı 31 maçta 10 gol attı, 5 asist yaptı. Futbolcunun sarı-kırmızılı takımıyla 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

ETİKETLER
#galatasaray #zaha