Televizyon
30 Eyl 2019 11:07 Son Güncelleme: 30 Eyl 2019 11:16

Kimse Bilmez'e sürpriz transfer! Yıllar sonra atv'de!

Atv’nin Baba Yapım imzalı başarılı dizisi Kimse Bilmez’in oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu.

Daha önce de bir çok dizi ve sinema filminde rol alan Sevtap Özaltun, Kimse Bilmez dizisinde Keremcem’in eski eşi ‘Özlem’ karakterine hayat verecek. Uzun ve titiz bir çalışma sonunda seçilen ünlü oyuncu, canlandıracağı ‘Özlem’ karakteriyle dizinin bundan sonraki bölümlerinde gerçekleşecek olan yeni olayların fitilini de ateşleyecek. Sevtap Özaltun, daha önce Atv’de yayınlanan ‘Canım Ailem’ dizisinde ‘Ahsen’ karakterini canlandırmıştı.

YENİ BÖLÜME DAMGA VURACAK

Her bölümüyle seyircisini farklı bir hikayenin içerisine alan Kimse Bilmez, oyuncu kadrosuna birbirinden usta isimleri dahil etmeye devam ediyor. Aksiyon ve dram sahneleriyle adından söz ettiren dizinin oyuncu kadrosuna, 16’nci bölümden itibaren tiyatro kökenli ünlü oyuncu Sevtap Özaltun dahil olacak. Dizide Keremcem’in eski eşi ‘Özlem’ karakteriyle seyirci karşısına çıkacak olan Özaltun, izleyiciyi çok özel bir hikayenin içine sokacak.

SEVDA NE YAPACAK?

Dizide, Ali’ye olan aşkıyla bilinen Sevda, aşık olduğu adamın eski eşiyle karşılaşınca neler olacak? Ali’nin geçmişi ile yüzleşecek olan Sevda’nın ne yapacağı kadar Ali’nin tepkisi de merak konusu. Özlem’in yıllar sonra ortaya çıkmasıyla tüm dengeler değişecek.

SEÇKİN OYUNCU KADROSU

Yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren’in yaptığı dizinin Yönetici Yapımcılığını Osman Enes Yakut üstleniyor. Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı dizide; Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik, Asya Taşkın ve Beran Özel gibi usta isimler yer alıyor.

Sevtap Özaltun Kimdir?

Sevtap Özaltun, 12 Eylül 1984 tarihinde Artvin'de doğmuştur. 2001 yılında Bakırköy Basat Sanatçılar Derneği'nde Tiyatroyla tanıştı. 2009 yılında İstanbul Haliç Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan sonra 2 yıl çeşitli tiyatrolarda çalıştı. Sonra da Atv'de yayınlanan "Canım Ailem" dizisinde oynadı. 2010 yılında Beren Saat'in başrolde oynadığı Fatmagül'ün Suçu Ne? Adlı dizide Asu karakterini canlandırmıştır. 2012 yılında "Oyun Sandalı" Tiyatro ekibini kurdu. 2012-2013 sezonunda senaryo ve yönetmenliğini de üstlendiği "Hayyam" oyunuyla seyirci karşısına çıktı. İstanbul Yeni Sahne'de oyunculuk yaptı. Ünlü oyuncu bir çok dizi ve filmde rol almıştır.