Kim, nerede sahne alacak? İşte sanatçıların yılbaşı programları

Yılbaşında Melek Mosso ve Tarkan KKTC’de, Sibel Can ve Ebru Gündeş Antalya'da, Ümit Besen Mersin'de, Deniz Seki Afyonkarahisar'da dinleyicilerle buluşacak.

Kim, nerede sahne alacak? İşte sanatçıların yılbaşı programları - Sayfa 1

Yılbaşının pazar akşamına denk gelmesi nedeniyle bu yıl Kıbrıs ve Antalya'daki oteller olmak üzere termal ve kayak otellerde ünlü sanatçıların sahne alacağı konserli programlar hazırlandı. 

18
Kim, nerede sahne alacak? İşte sanatçıların yılbaşı programları - Sayfa 2

Bu programlar kapsamında, Tarkan ve Melek Mosso Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde, Ebru Gündeş ve Sibel Can Antalya'da, Deniz Seki Afyonkarahisar'da, Ümit Besen Mersin'de yılbaşı konserlerinde dinleyicilerle buluşacak.

28
Kim, nerede sahne alacak? İşte sanatçıların yılbaşı programları - Sayfa 3

Konser programlarının yoğun olduğu KKTC'de, Tarkan 31 Aralık yılbaşı gecesi, Bafra'da bir otelde konser verecek. Tarkan'ın sahneye çıkacağı otelde, 31 Aralık 2023 gecesini kapsayan herhangi bir tarih aralığında yapılacak rezervasyonlarda, minimum 2 ya da 3 gece konaklama yapılması gerekiyor.

Tarkan, saat 23.50'ye kadar sahnede kalacak.

38
Kim, nerede sahne alacak? İşte sanatçıların yılbaşı programları - Sayfa 4

Tarkan'ın yanı sıra Bafra'daki otellerde Derya Uluğ, Emre Altuğ ve İrem Derici konserleri de yapılacak. Girne'de Gökhan Tepe, Ebru Gündeş, Tan Taşçı, Sıla, Niran Ünsal ve Özcan Deniz, Gazimağusa'da Gülden ve Melek Mosso, Lefkoşa'da ise Fedon konser verecek.

48