Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk! 5 milyon TL'lik soru açıldı

Kim Milyoner Olmak İster'de tarihi bir gece yaşandı. Rabia Birsen Göğercin'in 1 milyon TL'lik soruyu doğru bilmesinin ardından bir ilk de Eyüp İşler'den geldi.

Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk! 5 milyon TL'lik soru açıldı - Sayfa 1

Kim Milyoner Olmak İster yarışması tarihinde ilk kez 5 Milyon TL'lik sorunun açılması ile gündem oldu. Geçtiğimiz hafta 1 Milyon TL'lik soruya doğru cevap veren Eyüp İşler, bu akşam yayınlanan bölümde bir ilki gerçekleştirdi ve 5 Milyonluk soruyu açtırdı.

Yarışmayı büyük bir başarı ve sakinlikle götüren Eyüp İşler, tarihi bir ana tanıklık etti.

19
Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk! 5 milyon TL'lik soru açıldı - Sayfa 2

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Rabia Birsen Göğercin'in ardından ilk kez 1 milyon TL'lik soruyu açtıran ve doğru bilen Eyüp İşler, bu akşam büyük ödül için yarıştı.

YAPACAKLARINI TEK TEK SIRALADI
Eyüp İşler 5 milyon TL büyük ödülü kazanması halinde yapacaklarını tek tek sıraladı. Yazılım alanında kendini geliştirmek istediğini söyleyen İşler, aynı zamanda ticaretle uğraşmak istediğini belirtti.

29
Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk! 5 milyon TL'lik soru açıldı - Sayfa 3

Bir de araba almak istediğini söyleyen Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Eyüp İşler, ailesini rahat ettirmek istediğini de ekledi.

39
Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk! 5 milyon TL'lik soru açıldı - Sayfa 4

5 MİLYONLUK SORUYU AÇTIRDI, YARIŞMA TARİHİNE GEÇTİ!
Eyüp İşler 5 milyonluk soruyu açtırarak yarışma tarihine geçti. Büyük ödüle giden yoldaki son soru ise şu şekilde oldu;


'İlki Sinop İnceburun'la Hatay'ın en güneyi arasına, ikincisi Iğdır'ın en doğusuyla Gökçeada'nın en batı ucu arasına olmak üzere iki adet kuş uçuşu çizgi çekilecek olsa bu iki çizgi nerede kesişirdi?'

A)ÇORUM
B)YOZGAT
C)SİVAS
D)TOKAT

Cevap: A-ÇORUM

49