Magazin
19 Mayıs 2016 17:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:32

Kim Kardashian'a şok! Kylie Jenner'ın +18'lik videosu yayınlandı!

Kardashian ailesi 2003 yılında Kim'in seks kaseti skandalından sonra, şimdi de Kylie'nin görüntüleriyle sarsıldı.

İddiaya göre Kylie Jenner ve rapçi Tyga'nın +18'lik videosu çarşamba günü sızdırıldı. Rapçi Tyga'nın web sayfası tygasworld.com'da 30 dakika boyunca yayında kalan video daha sonra yayından kaldırıldı.

KİMİN ELİNE GEÇTİĞİNİ TAHMİN EDİN
Siteyi o sıralarda takip etmekte olan bir kullanıcı Twitter adresinde; "Tyga'nın web sayfasından silinmeden önce Kylie Jenner'ın +18 videosunun kimin eline geçtiğini tahmin edin." ifadelerini yazdı.



ÇOK ENDİŞELİ
Tyga ve Kylie Jenner'ın cinsel ilişki görüntülerinin olduğu video hakkında Hollywood Life'a konuşan bir kaynak; "Kylie, cinsel ilişki görüntülerinin yer aldığı videonun ortaya çıkmasından çok korkuyor. +18'lik görüntülerin yer aldığı video yanlış bir kişinin eline geçer, bu kişi Tyga'nın bir arkadaşı da olabilir, o da bunu internete yükleyerek kendisini utandırır diye çok endişeli" açıklamasında bulundu.



ORTAYA ÇIKACAK DİYE ÖDÜ KOPUYOR
Aynı kaynak sözlerinin devamında; "Kylie, Tyga ile ayrılığı sonrasında, onu açıklamalarıyla yerden yere vururken böyle bir videonun ortaya çıkmasından ödü kopuyor. Kardashianlar Tyga'yı fütursuzca eleştirirken böyle bir skandala kapı araladıklarını da hesaba katmaları lazım. Tyga'nın eli şu an çok güçlü." ifadelerini kullandı.

Kylie Jenner'ın 18. yaş gününde çifte kameraların önünde cinsel ilişkide bulunmaları karşılığında milyonlarca dolar önerilmişti. TMZ'nin haberine göre Vivid Entertainment adlı şirket, Kylie ve Tyga'nın çekecekleri cinsel ilişki görüntüleri için 10 milyon dolar ödeme yapmayı teklif etmişti. Televizyon yıldızı 18 yaşındaki Jenner, 26 yaşındaki rapçi sevgilisinin yalanlarına daha fazla katlanamadığı gerekçesiyle ayrılmıştı.