Kim Kardashian boşanma için çıkış planı hazırlıyor

Dünyaca ünlü ABD'li reality show yıldızı Kim Kardashian'ın, Kanye West'te açacağı boşanma davası için bir çıkış plan olduğu iddia ediliyor.

Kim Kardashian boşanma için çıkış planı hazırlıyor - Sayfa 1

Kim Kardashian ve rapçi eşi Kanye West, bir süredir boşanma haberleriyle gündemde yer alıyor. Şimdiye kadar konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmayan çift, hakkında hemen hemen her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor.


116
Kim Kardashian boşanma için çıkış planı hazırlıyor - Sayfa 2

MALİ DANIŞMANLARLA GÖRÜŞÜYOR

Bu kez de Kim Kardashian’ın hem kendisi hem de Kanye West için adil olan bir boşanma anlaşması hazırlamak için mali danışmanlarla konuştuğu öne sürüldü.


216
Kim Kardashian boşanma için çıkış planı hazırlıyor - Sayfa 3

40 yaşındaki televizyon yıldızının 2.2 milyar dolarlık servetin paylaşımında tüm ailesi için adil olacak bir çözüm bulmak üzere mali müşavirlerle görüştüğü bildirildi. Hatta Kim’in geçtiğimiz temmuzda ünlü boşanma avukatı Laura Wasser ile konuşarak hazırlık yaptığı da basına yansımıştı.


316
Kim Kardashian boşanma için çıkış planı hazırlıyor - Sayfa 4

'DAVA AÇILDIĞINDA HER ŞEY HAZIR OLACAK'

Us Weekly’ye konuşan bir kaynak; "Kim, Kanye'nin tüm finans kaynaklarını ve mülklerini bölünmeye hazır hale getirdi, bu herkes için çok adil bir anlaşma. Kim, resmi olarak davayı açtığı zaman her şey hazır durumda olacak” dedi.


416