Polemik & Kulis
10 Mayıs 2010 08:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:17

"KİM HADDİNİ AŞARSA MİSLİYLE KARŞILIK ALIR! HADDİNİZİ BİLİN!" ŞAMİL TAYYAR RESTİ ÇEKTİ!

32.Gün programında yaşananlar nedeniyle eleştirilerin hedefindeki isim Star yazarı Şamil Tayyar, hem Yazgülü Aldoğan'a hem de Ece Temelkuran'a cevap verdi.

Haddinizi bilin

Tuncay Özkan sahibi olduğu kanalda ailemle ilgili ağza alınmayacak laflar ettiğinde Cumhuriyet Yazarı Hikmet Çetinkaya başını masaya eğip kıs kıs gülüyordu. Yine aynı kanalın internet sitesinde sinkaflı küfürler birbirini izliyordu.

Bir meslektaşım çıkıp “edep yahu” deyip tek satır laf etmedi, sadece güldüler.

Nihal Bengisu Karaca, Zaman’dan ayrılıp Habertürk’e transfer olduğunda, “şöhret olmak için her şeyi yaptı” diyerek bel altından en adi yazılar kaleme aldılar.

Mehmet Metiner, Taksim’de Tarık Akan’ın tacizine uğrayıp hakaretlere uğradığında, sadece dalga geçtiler.

Hazindir; 32. Programı’nda ne hikmetle çıkarıldığını anlamadığım kadın yazarın hakaret, iftira ve aşağılayıcı lafları karşısındaki “Sokak kadını ağzıyla konuşarak tartışamayız” sözümü “sokak kadını dedi” şeklinde çarpıtarak saldırıya geçtiler.

Dün suskun kalan namus bekçilerinin bugünkü tepkisinin sebebi malum...

Oysa, ifadem, çirkin üsluba itiraz ve uyarıydı. Bunu bile fazla gören varsa, o zaman yumruğu savurmadan önce düşüneceksin.

Habertürk’ün kadın yazarına da hatırlatayım; Ajan lafları senin genel yayın yönetmenine söylenseydi, nasıl bir cevap alırdı, arşive bak görürsün.

Daha önce ilan ettim, tekrarlıyorum; Kim haddini aşarsa misliyle karşılık alır.

Şamil Tayyar/Star