Medya
17 Ağu 2011 07:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:41

KİM BU ÜNLÜ ERKEK FISTIK? ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!

Fotoğrafta bir içim su bayan olarak görünen bu ünlü erkek oyuncu kim? İşte o isim...

MEDYARADAR - Yüksel Aytuğ, ünlü oyuncu Hakan Yılmaz’ın "Hakan Bey" isimli talk show programını yorumladı bugünkü köşesinde. Hakan Yılmaz’ın yıllar önce katıldığı bir Tv programına kadın kılığında çıktığı görüntülere değinen Aytuğ, Yılmaz için "bir içim su" ifadesini kullandı.

Hakan Yılmaz’ın istemeden de olsa Beyaz’ı taklit ettiğini iddia eden Sabah tv yazarı Yüksel Aytuğ’un program hakkında Yılmaz’a bir de kötü haberi var.

İşte Yüksel Aytuğ’un yazısından ilgili bölüm...

Hakan Bey adlı talk şov programının en ilginç köşelerinden biri, Geçmişini Seveyim bölümü... Hakan Yılmaz bu bölümde hem kendisinin hem de konuklarının geçmişteki ilginç görüntülerini ekrana taşıyıp izleyenlerini şaşırtıyor.

Bu hafta da yine önce kendisinin geçmişini sevdi. Hakan’ın yıllar önce İner misin Çıkar mısın? programında kadın kılığına girdiği görüntüler, hem stüdyoda bulunanları hem de ekran başındakileri şaşkınlığa sevketti. Zira Hakan, saks mavi tuvaletinin içinde, sarı peruğu ve muhteşem makyajıyla ’bir içim su’ oluvermişti.

Konuklarından Sermiyan Midyat’ın yıllar önce sunduğu bir talk show programındaki, kendi deyimiyle ’yumurta gibi’ görüntüleri de izleyenleri hayrete düşürdü. Hakan Bey’in ’yakılacak görüntü ve fotoğraflardan’ oluşan bu sıra dışı albümü, önümüzdeki haftalarda da milletin çenesini bir hayli yoracağa benziyor.

Yeni şov programı giderek ekrana ısınırken dikkatimi çeken, Hakan’ın tavırlarının arada bir Beyaz’a kayması oldu. Bazı konuşmaları ve mimikleri tıpkı Beyaz... Ama bunu bilinçli yaptığını sanmıyorum. E kolay değil, talk show yıldızı olarak 16 yıldır Beyaz ile Okan’dan başkasını görmedik. Etkilenmemek mümkün mü?

Bu arada Geçmişini Seveyim dışındaki köşeler pek tutmayacak gibi. Ya tamamen kaldırmalı ya da üzerinde iyice kafa patlatılacak yenileri gelmeli.

Ve son bir not: Mühendis, oyuncu, şarkı sözü yazarı, yönetmen, yapımcı, senarist Sermiyan Midyat’tan sıkı bir şov programı sunucusu da çıkar. Aha da şuraya yazıyorum!