Kilolu hali eleştirilmişti! Fahriye Evcen sessizliğini bozdu!

Doğumun kilolarından kurtulamadığı için sosyal medyada çok konuşulan Fahriye Evcen Instagram hesabından kısa bir açıklama yayınladı.

Kilolu hali eleştirilmişti! Fahriye Evcen sessizliğini bozdu! - Sayfa 1

Nisan ayında bebekleri Karan'ı kucağına alan Özçivit çiftinden Fahriye Evcen'in kilolu hali olay olmuştu ve çok eleştirilmişti. Güzel oyuncudan eleştirilere yanıt gibi bir paylaşım geldi.

115
Kilolu hali eleştirilmişti! Fahriye Evcen sessizliğini bozdu! - Sayfa 2

Çalıkuşu dizi setinde başlayan aşklarını 2017 yılında nikah masasına taşıyarak evlenen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, geçtiğimiz Nisan ayında oğulları Karan'ı kucaklarına alarak anne baba olmanın heyecanını yaşamışlardı. 

215
Kilolu hali eleştirilmişti! Fahriye Evcen sessizliğini bozdu! - Sayfa 3

Nisan ayında anne olan güzel oyuncu Fahriye Evcen, hem doğum kilolarından kurtulmak isteyip hemde Karan bebeğin yanından ayrılmak istemeyince çareyi evinin bir odasını fitness salonu yapmakta bulmuştu. Herkes Evcen'in son halini merak ederken Bodrum'da tatil yapan çift, uzun bir aradan sonra ilk kez görüntülenmişti.


315
Kilolu hali eleştirilmişti! Fahriye Evcen sessizliğini bozdu! - Sayfa 4

Son hali oldukça merak edilen Fahriye Evcen, öncelikle Bodrum'da havuz başında tatil yaparken görüntülenmiş ardından ise Bodrum tatili dönüşü Yeni İstanbul Havalimanı'nda objektiflere takılmıştı. 

415