Gündem
05 Şub 2014 06:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:55

Kilis Vakfı'nda Yaşar Aktürk yeniden başkan!

İstanbul Kilis Vakfı 2014 Yılı genel kurulu İstanbul Laleli’deki Zurich Hotel’de yapıldı.

Türkiye’nin bir çok yerinden gelen Kilisliler, Kilis’in en aktif sivil toplum kuruluşu olan Kilis Vakfı’nda bir araya geldi.

Divan Başkanlığını Prof. Dr. Alaaddin Yavaşça’nın yaptığı genel kurulda, Yaşar Aktürk Başkanlığa yeniden seçildi. Bir bayram havasında geçen genel kurulda bir çok önemli isim yeraldı.

Türkiye'nin birçok yerinden gelen Kilisliler, Kilis'in en aktif sivil toplum kuruluşu olan Kilis Vakfı'nda bir araya geldi Divan Başkanlığını Prof. Dr. Alaaddin Yavaşça'nın yaptığı genel kurulda, Yaşar Aktürk başkanlığa yeniden seçildi.

Bir bayram havasında geçen genel kurula; Kilis Vali Yardımcısı Hakan Ezgi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşar Ahmet Zahteroğlu, Prof Dr. Mustafa Öz, Prof. Dr. Devlet Sanatçısı Alâeddin Yavaşça, Tuğgeneral Faruk Alpaydın, Kilis Milletvekili A. Salih Dal ve Hasan Kara, Kilis Belediye Başkanı M. Abdi Bulut, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Zafer Gül, Kilis Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, Kilis Kültür Turizm İl Müdürü Abdullah Aldemir, Kilis Barosu Başkanı Av. Muammer Fazlıağaoğlu,bestekar Bilge Özgen ve çok sayıda davetli katıldı.
Aktürk başkanlığındaki Kilis Vakfı Yönetim Kurul üyeleri ise şu şekilde oluştu: Nadir Keloğlu (Başkan Yardımcısı ve Muhasip), Nejat Taşkın (Genel Sekreter), Üye: Mehmet Göycıncık (Üye), Mehmet Yıldırım (Üye), Ali Söğüt (Üye), Oktay Keçik (Üye), İsmail Hatabay (Üye), Mehmet Gesoğlu (Üye) ve Hüseyin Okatan (Üye). Denetleme Kurulu Üyeleri: Fatih Volkan (Başkan) Metin Mercimek (Üye).

ALPAYDIN'A PLAKET

Kilis Vakfı'nın genel kurul toplantısına katılanlar arasında bulunan Tuğgenerel Faruk Alpaydın'a Kilis Vakfı Başkanı Yaşar Aktürk tarafından bir plaket verildi. Bu arada Genel Kurulda mini bir konser veren Türk Halk Müziği sanatçısı Reşit Muhtar da söylediği Kilis Türküleri ile davetlileri coşturdu.