Gündem
13 Haz 2023 22:46 Son Güncelleme: 13 Haz 2023 23:12

Kılıçdaroğlu'nun en yakınındaki isim adaylığını açıkladı!

CHP Genel Başkanlığı için ismi ne çok konuşulan isim CHP Grup Başkanı Özgür Özel'den adaylık için en net açıklama geldi. Özel, "Genel başkanlığa aday mısınız?" sorusuna, "Evet ben genel başkanlığa adayım. Ben de varım inançla kararlılıkla buradayım" diyerek cevap verdi.

CHP'deki 'değişim' rüzgarı giderek şiddetleniyor. İlk olarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun çıkışıyla gündeme gelen 'değişim' isteği parti tabanına yayılırken CHP Grup Başkanı Özgür Özel'den de en net açıklama geldi.

Gazeteci Murat Ağırel'e konuşan Özgür Özel, CHP'de Genel Başkanlık yarışında aday olduğunu resmen açıkladı. Ağırel'in aktardığı bilgilere göre "Genel Başkanlıksa Genel başkanlık, hür türlü göreve varım" diyen Özel, "Ülke şartları 'yürü' derse yürürüm" ifadelerini kullandı.

Gazeteci Murat Ağırel, Özgür Özel ile arasında geçen konuşmayı şöyle anlattı:

"Kendisini aradım ve özellikle hiç konuyu uzatmadan, dağıtmadan kendisine soru sordum. Şunları söyledi: 'Elbette Genel Başkanlıksa genel başkanlık, fedakarlıksa fedakarlık, kaybeden takımın santraforu olacağıma şampiyon takımın her mevkiisine adayım' dedi. Gerekise sorumluluk, fedakarlık. Ben de varım inançla kararlılıkla burdayım. Çaresiz, seçeneksiz umutsuz değiliz hiçbirimiz. Burası Cumhuriyet Halk Partisi dedi. Özgür Bey genel başkanlığa aday mısınız dedim... İlk defa Evet ben genel başkanlığa adayım Murat Bey dedi."