Televizyon
26 Tem 2022 13:01 Son Güncelleme: 26 Tem 2022 13:17

Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Behzat Ç.'den çıktı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İletişim Koordinatörü Okan Konuralp’in TBMM Genel Kurulu’nda RTÜK üyesi seçilmesinin ardından yerine geçen Ömer Topsakal'ın Behzat Ç dizisinde oynadığı ortaya çıktı.

Yeni bölümlerinin çekimine başlanan Türkiye'nin sevilen dizilerinden biri olan Behzat Ç'nin eski bölümlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İletişim Koordinatörü Ömer Topsakal'ın da yan roller de oynadığı bölümler ilgiyle izlendi. Bir bölümde polisi canlandıran Ömer Topsakal, başka bir bölümde ise katil rolünde oynadı. 

Başrolünde Erdal Beşikçioğlu'nun oynadığı Behzat Ç ilk olarak 2010 yılında yayınlanmaya başlandı. İçindeki siyasi göndermelerin olduğu dizi, yayınlandığı dönem Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinin başında yer aldı. 

ÖMER TOPSAKAL KİMDİR?

09 Eylül 1988 Ankara doğumlu olan Ömer Topsakal, Kırıkkale Üniversitesi Radyo Televizyon Yayıncılığı bölümünden 2009 yılında mezun oldu.

Aynı yıl Habertürk Televizyonu'nda çalışma hayatına başlayan Topsakal, 2011 yılında Avrasya TV'de Muhabir-Editör olarak görev yaptıktan sonra, bir kez daha Habertürk TV ekibine katıldı.
Yargı ve parlamento muhabirliği görevlerini üstlenen Topsakal, 2019 yılı Ekim ayından bu yana, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun basın danışmanı olarak görev yapıyor.