Politika
26 Mar 2023 08:58 Son Güncelleme: 26 Mar 2023 08:58

Kılıçdaroğlu’nun belediye başkanlarına uyarısı kulislerden sızdı! Anket sonuçlarından bahsederek…

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin belediye başkanlarıyla 'seçim' gündemi için bir araya geldi ve şu uyarıyı yaptı: "Bize de yüksek anketler geliyor ama kampanyayı sanki kafa kafaya bir yarış varmış gibi yürüteceksiniz. Yereldeki başarıyı genelde göstermeliyiz."

“Seçim” gündemiyle partisinin belediye başkanları ile buluşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bize de yüksek anketler geliyor ama kampanyayı sanki kafa kafaya bir yarış varmış gibi yürüteceksiniz. Yereldeki başarıyı genelde göstermeliyiz. Bize de yüksek anketler geliyor ama rehavete kapılmayacaksınız” uyarısını yaptı.

Cumhuriyet’ten Sarp Sağkal’ın haberine göre, Kılıçdaroğlu, “Bize de yüksek anketler geliyor ama kampanyayı sanki kafa kafaya bir yarış varmış gibi yürüteceksiniz. Rehavete kapılmayacaksınız. Sadece oylarımızın çok olduğu yerlere değil, az olduğu yerlere de odaklanın. Arkadaşlar bazen beni de bir yerlere götürüyor. Alkış kıyamet kopuyor. ‘Seçimi kazandık’ gibi bir hava oluşuyor. Halbuki bizim partililerimizin ağırlıklı olduğu bir yer. Körler sağırlar birbirini ağırlar durumu oluyor. Bizim farklı yerlere yönelmemiz gerek” dedi.