Gündem
13 Mayıs 2021 08:47 Son Güncelleme: 13 Mayıs 2021 08:59

Kılıçdaroğlu'ndan Twitch fenomenine: "Chat'te hazır olduğunda haber ver"

CHP lideri Kılıçdaroğlu, yayıncı Jahrein'in eleştirisine, “Konuşulacak çok şey var. Ben hazırım. Chat de hazır olduğunda haber ver” şeklinde karşılık verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Jahrein” ismiyle tanınan Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç'un eleştirisine yanıt verdi.

Sonuç, Kılıçdaroğlu'nun 11 Mayıs'ta Twitter hesabından “Biliyorum siz de uyumuyorsunuz gençler, gelin biraz dertleşelim...” notuyla paylaştığı videoyu eleştirmişti.

Sonuç, “Allah aşkına nasıl yapacaksınız bu dediklerinizi? 2018 seçim bildirgenizi okudum şimdi. Bana hiç yeterli gelmedi. Nolur birileri çıkıp artık bu gençlik için ayakları yere basan sağlam bir plan açıklasın!” demişti.

Ahmet Sonuç'un eleştirisine Twitter hesabından yanıt veren Kılıçdaroğlu ise “Konuşulacak çok şey var. Ben hazırım. Chat de hazır olduğunda haber ver.” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nu yayında konuk edebileceğini belirten Sonuç, “En yakın zamanda buluşalım. Gençlerin soracak çok sorusu var! Ben sizi bulamam ama siz bana bir şekilde ulaşırsınız sanırım” karşılığını verdi.