Politika
09 Şub 2022 22:16 Son Güncelleme: 09 Şub 2022 23:03

Kılıçdaroğlu'ndan hükümete elektrik faturası resti: Zamlar geri çekilmezse ödemeyeceğim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından bu akşam saat 22:00'de önemli bir konu hakkında açıklama yapacağını duyurmuştu. Kılıçdaroğlu, beklenen açıklamayı yaptı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sık sık çekip sosyal medya hesabına yüklediği video serisine bu akşam kaldığı yerden devam edeceğini duyurdu.

Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda bu akşam için saat vererek vatandaşlara çağrıda bulundu. Kılıçdaroğlu, paylaşımında, "Sevgili Halkım, Bu akşam saat 22.00'de önemli bir konuyu konuşmak üzere sizi evime davet ediyorum. Burada buluşmak üzere..." ifadeleri yer verdi.

 "ZAMLARI GERİ ÇEK" ÇAĞRISI

Saatler 22.00'yi gösterdiğinde sosyal medya hesabından bir video paylaşan Kılıçdaroğlu, elektrik faturalarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulundu. Zamların geri çekilmediği sürece elektrik faturalarını ödemeyeceğini belirten Kılıçdaroğlu, "31 Aralık gecesi bizzat imzaladığın elektrik zammını geri al. Faturalar 31 Aralık öncesine dönsün. Bu zammı sen yaptın, geri almasını da bileceksin. Erdoğan 31 Aralık'ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben, bugünden itibaren gelecek hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim." diye konuştu.