Politika
05 Oca 2022 00:38 Son Güncelleme: 05 Oca 2022 09:15

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın sözlerine gece yarısı çok sert cevap! "Seni ve beslemelerini..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda CHP lideri Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklenmişti. Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a gece yarısı cevap geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, açıklamasında muhalefeti ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak, "Çok açık söylüyorum, CHP Genel Başkanı bunun bedelini ödeyecek" dedi. "Yarın 2 bin civarında muhtarımla burada bir arada olacağım" ifadelerini kullanan Erdoğan, "Kılıçdaroğlu, muhtarlarla nasıl bir araya gelinirmiş sana da göstereceğim" dedi.

15 Temmuz'u hatırlatan Erdoğan, "Her fırsatta utanmadan, sıkılmadan sokaklara döküleceklermiş, meydanlara döküleceklermiş. Ya siz 15 Temmuz'u görmediniz mi? Nereye dökülürseniz dökülün. 15 Temmuz'da o sokağa dökülenlere bu millet nasıl dersini verdiyse siz de dökülün siz de aynı dersi öyle alırsınız. Cumhur İttifakı olarak hepinizi önümüze katarız ve gideceğiniz yere kadar kovalarız" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a gece yarısı Twitter üzerinden cevap verdi.

Kılıçdaroğlu Twitter üzerinden şu açıklamayı yaptı:

Ey Saraydaki Şahıs, oy oranlarını gördükçe dilinin söylediğini kulakların duymaz oldu. Bugün resmen iç savaş naraları atmaya başladın. Bu millet bunları yemez! Bu millet sen ve sülalen saraylarda yaşayasınız diye sokaklarda kan dökmeyecek.

Seni ve beslemelerini seçimle göndereceğiz. Sarayını da öğrencilerin hizmetine vermeden önce; üç ay boyunca her gün 10.00-20.00 saatleri arasında halkımızın ziyaretine açacağız. Çoluk çocuk, anne baba, herkes senin nasıl bir şaşaa içinde yaşadığını görecek.

İşte Kılıçdaroğlu'nun o tweetleri: