Gündem
26 Ağu 2021 14:51 Son Güncelleme: 26 Ağu 2021 14:54

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a sert ‘şahlanış’ tepkisi! ‘Işıklarını söndürmeyi unutma...’

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün yaptığı açıklamada kullandığı ifadelere sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Türkiye, doğu ve batıya ait ne varsa hepsini bağrını basan bir büyük medeniyet mirasının bugünkü hali olarak yeni bir şahlanış içindedir. Bu atılımı gençlerimizle birlikte zafere ulaştırmakta kararlıyız." açıklamasına sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

“Sarayında 1.150 odan var, ışıklarını söndürmeyi unutma Erdoğan; millet senin şatafatına yetişemiyor” diyen Kılıçdaroğlu, “Allah akıl fikir versin Saray’a, yokuş aşağı şahlandırdın memleketi!” ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şöyle:

“Erdoğan ‘Türkiye yeni bir şahlanış içinde’ demişsin. Sen şahlanışlarına devam ederken, millet kara kara elektrik faturasını düşünüyor. Hepimiz yaşayarak görüyoruz ki, bu faturalar adeta bir soygundur!

Sarayında 1.150 odan var, ışıklarını söndürmeyi unutma Erdoğan; millet senin şatafatına yetişemiyor. Allah akıl fikir versin Saray’a, yokuş aşağı şahlandırdın memleketi!”