Gündem
14 Mar 2013 20:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:05

KILIÇDAROĞLU HABERTÜRK'ÜN YAYIN AKIŞINI NASIL ALTÜST ETTİ?

Habertürk televizyonuna röportaj için söz veren Birgül Ayman Güler son dakikada vazgeçti. Peki neden? İşte günün olayı&...

Saatler öncesinden Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili Birgül Ayman Güler’le yapılacak olan röportajın saat 14:15′te yayınlanacağını duyuran Habertürk televizyonu iptal şoku yaşadı.

Bu tür iptaller konuklu canlı yayın şeklindeki programlar için büyük sıkıntı anlamına geliyor. Çünkü bütün akış o konuğa göre ayarlandığı için bu türden bir iptal karşısında kanal o boşluğu başka konuklar bulmak sureti ile doldurmak zorunda kalır.

İşte bu sıkıntı yüzüne yansıyan Zafer Arapkirli  tepkisini inceden dile getirdi. İşte Arapkirli’nin tepki kokan iptal duyurusu:

“Sayın seyirciler yayın akışımızla ilgili önemli nir hatırlatma yapmak istiyorum. yayın akışımızda şu sıralarda Habertürk’ten arkadaşımız Belkıs Kılıçkaya, CHP’li Birgül Ayman Güler’le br röportaj yapacaktı. Ancak Birgül Ayman Güler, bu röportajı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı ile iptal ettiğini bildirdi. Bizde yayın akışımızdaki bu zorunlu değişikliği size bildiriyoruz.”