Gündem
11 Kas 2011 17:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:59

KILIÇDAROĞLU DHA MUHABİRLERİ İÇİN DUA EDİYOR!

Kılıçdaroğlu Cebeci'yi arayarak, "Arkadaşlarınızın ve vatandaşlarımızın kurtulması için ben de dua ediyorum" dedi.

DHA Genel Müdürü Uğur Cebeci'yi telefonla arayan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Arkadaşlarınızın ve vatandaşlarımızın kurtulması için ben de dua ediyorum" dedi.
Kemal Kılıçdaroğlu, Uğur Cebeci'den çarşamba akşamı meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde, lobisinde haber geçtikleri Bayram Oteli'nin yıkılmasıyla enkaz altında kalan DHA muhabirleri Sebahattin Yılmaz ve Cem Emir'i kurtarma çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kılıçdaroğlu, "Onlar da o bölgede görev yapan, değerli gazetecilerdi. Böyle talihsiz bir olaydan, böyle bir facianın yaşanmasından büyük üzüntü duyuyorum. Bu tip çarpık yapılaşmaların, yaşanan bu tür faciaların takipçisi olacağız. Şu anda enkaz altındaki gazeteci arkadaşlarımızın sağ çıkması için dua ediyorum" dedi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker de DHA Genel Müdürü Cebeci'yi telefonla aradı. Eker, "Sebahattin ve Cem, bölgeden tanıdığım gazeteciler. Çok çalışkan, çok dürüst insanlardı. Benim de, bizim de onlar için dua ettiğimizi bilmenizi isterim" diye konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da öğle saatlerinde Uğur Cebeci'yi telefonla arayıp geçmiş olsun dedi. Ümitli olduğunu söyleyen Bakan Kılıç, "Arkadaşlarımızın sağ salim çıkması bekleyişi içindeyiz" diye konuştu.

MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural ile Van Valisi Münir Karaloğlu de Cebeci'yi telefonla arayarak olaydan üzüntü duyduklarını ve arkadaşlarımızın enkazdan sağ çıkmasını umut ettiklerini söyledi.