Televizyon
26 Mayıs 2010 07:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:19

KILIÇDAROĞLU ALKIŞI KAVGA ÇIKARDI!.. CANLI YAYINDA NELER YAŞANDI? VİDEO

CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu yandaşlığıyla suçlamasıyla başlayan polemik CNN Türk ekranlarında fırtına kopardı.

Başbakan'ın merkez medyayı CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu yandaşlığıyla suçlamasıyla başlayan polemik CNN Türk ekranlarında fırtına kopardı.

Gazeteciler.com'un haberine göre Cüneyt Özdemir'in hazırlayıp sunduğu 5N 1K'ya konuk olan Taraf muhabiri Melih Altınok'un iddiaları canlı yayında ortalığı karıştırdı. Altınok, CHP kongresinde bazı gazetecilerin masalara çıkıp alkış tutarak partizan bir tavır aldıklarını iddia etti. Taraf muhabiri Hürriyet yazarları Oktay Ekşi ve Tufan Türenç'in ismini vererek kurultayda açıktan taraf oldukları ve Kılıçdaroğlu'nun salona girişini alkışlarla karşıladıklarını söyledi. Olaya başka gazetecilerin de tanık olduğunu söyleyen Altınok, Elif Çakır ve Mehmet Baransu'nun da kendisi gibi 'alkış skandalı'na şahit olduklarını iddia etti.

Taraf muhabirinin iddiaları üzerine programa telefonla katılan Oktay Ekşi ve Tufan Türenç canlı yayında adeta çıldırdılar. İki Hürriyet yazarı da Taraf'a ve muhabirine sert tepki gösterirken Ekşi iddiaları red etti. Türenç ise 'hatırlamıyorum, farkında olmadan alkışlamış olabilirim, ama bu kimseyi ilgilendirmez alıkşlamışsam da alkışlamışımdır kime ne? Neden bunları konuşuyorsunuz ki?' diyerek hayli ilginç bir tepki verdi.

Hürriyet yazarlarının Taraf ve Melih Altınok için söyledikleri de yenilir yutulur gibi değildi. Oktay Ekşi'nin Taraf muhabirini yalancılıkla suçlamasıyla iyice gerilen tartışmada Melih Altınok iddialarında ısrar etti. Ekşi için 'Medyanın Önder Sav'ı' diyen Altınok asıl yalancının karşı taraf olduğunu söyledi