Televizyon
01 Eki 2014 17:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:47

KİDZ TV yeni yayın dönemine bomba gibi giriyor!

KİDZ TV, yeni yayın döneminde eklenen birbirinden eğlenceli çizgi dizi klasikleri ve yepyeni gençlik dizileriyle seyircisiyle buluşacak...

Esra Oflaz Güvenkaya yönetiminde bir MCD kuruluşu olan Kidz TV anime, çizgi dizi ve gençlik dizisi yayınlarına tüm hızıyla devam ederken, yeni yayın döneminde eklenen birbirinden eğlenceli çizgi dizi klasikleri ve yepyeni gençlik dizileriyle Türksat 4A Uydu, D-Smart 129. Kanal, Teledünya 171. Kanal, Tivibu 117.Kanal ve Tivibu web’de yayında olacak.

Esra Oflaz Güvenkaya konuyla ilgili "Çocukluğumuzun en sevilen kült çizgi dizileri Heidi, Lassie, Arı Maya yeni nesil çocuklarımızla tanışmak için geri döndü" şeklinde konuştu.



YENİ YAYIN DÖNEMİNİN ÖNE ÇIKAN PROGRAMLARI

HEIDI
İsviçre’nin meşhur Alp Dağları’nda güzel bir küçük kız. Teyzesi 5 yaşındaki Heidi’yi, daha önce hiç tanışmadığı dedesine getirir. Acaba dedesi bu sevimli ama bir o kadar da muzip olan torunu Heidi’ye alışabilecek midir? Yeni arkadaşı çoban Peter ve dedesine zor anlar yaşatsa da muziplikleri, sakarlıkları ve hiç bitmeyen neşesiyle Heidi etrafına mutluluk saçmaktan geri kalmaz ve bütün köyün sevgisini kazanır. Unutulmaz çizgi dizi klasiği Heidi her gün sadece Kidz’de.

ARI MAYA
Meraklı ve maceracı yapısıyla ünlü bir bal arısı...Öğretmeni bayan Kasandra’nın uyarılarını pek de dikkate almayan Maya, arkadaşı Willie ve çekirge Filip ile çevresindeki dünyayı keşfe çıkarken birçok tehlikeli olayla karşılaşıyor. Bu yaramaz ama sevimli küçük bal arısının hikayesini anlatan, unutulmaz çizgi dizi klasiği Arı Maya Kidz’de.

LASSIE
Hayvanlar, en yakın dostlarımız. Peki ya Lassie? Sahibi Zoe ve arkadaşı Harvey’ye eğlenceli ama tehlikeli birçok yolculukta eşlik eden kahramanımız Lassie, içgüdülerini kullanarak onları tehlikelerden korumaya çalışıyor. İnsanlar ve hayvanlar arasındaki dostluğu anlatan bu klasik çizgi dizi yepyeni çizgileriyle her gün sadece ve ilk kez Kidz’de.

POCOYO
Bu dünyada Pocoyo kendi yeteneklerinin farkına varırken yavaş yavaş büyüyor ve bu yaşında neler başarabileceğinin farkına varıyor. Pocoyo tüm dünyada bilinen bir seri haline gelmiş ve aralarında En iyi Okul Öncesi Dizisi BAFTA Ödülü  ve Annecy En iyi TV Dizisi ödüllerinin de olduğu birçok uluslararası ödül kazanmıştır. Pocoyo, 27 Eylül’den itibaren her gün Kidz’de.

JONALU
Fare Joe, Naya ve uğurböceği Paul ile tanışmaya hazır olun. Her gün yaşadıkları küçük delikten dışarı çıkıp evin altını üstüne getiren bu üç küçük arkadaş; okul öncesi çocukları birlikte dans edip, şarkılar söylemek için ekran başına bekliyorlar. Almanyada büyük ilgi görmüş yepyeni çizgi Jonalu her gün sadece ve ilk kez Kidz'de.

RUSTY KNIGHT
Hurdaya atılmış, eski püskü bir yazar kasadan hiç şövalye olur mu? Adı Rusty ise Evet. Başını sürekli derde soksa da haylaz yardımcısı ejderha Cole ve biricik aşkı  Prenses Bo, bu ukala şövalyeyi beladan uzak tutmayı başarıyorlar. Yayınlandığı ülkelerde büyük ilgi gören Rusty Knight her gün sadece ve ilk kez Kidz’de.

H2O
Üç sıkı arkadaş; Emma, Cloe ve Rikky tekneleri bozulduğu için bir adaya sığınırlar. Burada başlarına gelen esrarengiz olay 3 arkadaşın hayatını sonsuza kadar değiştirecektir. Denizkızına dönüşen kahramanlarımız sahip oldukları süper güçleri kontrol etmeye çalışırken bir yandan da bu durumu ailelerinden gizlemeye çalışacaklardır. 150 milyondan fazla kişi tarafından izlenen yepyeni dizi H2O, 27 Eylül’den itibaren her gün Kidz’de.

DINOFROZ
Tom, babasının ofisinde bulduğu masa oyununu oynamak için arkadaşlarını eve davet eder. İlk zarın atılmasından sonra aniden gizemli bir kapı açılır ve kahramanlarımız kendilerini tarih öncesi bir dönemde buluverirler. Bu dört arkadaş sahip oldukları özel bir topaç sayesinde savaşçı dinozorlara dönüşerek eski dünyayı korkunç ejderha Neceron'dan korumaya çalışacaklardır. Dinofroz her gün sadece ve ilk kez Kidz’de

M.I. HIGH
21. Yüzyıl yeni bir tehlikeyle karşı karşıya. Eski okul ajanları artık işe yaramaz durumdalar. Şansa bakın ki, şeytanın bile bakmayı aklına getirmeyeceği bir yerde, gizli ajan yetenekleriyle donatılmış yeni nesil ajanlar var. M.I. High yeni sezonlarıyla sadece Kidz’de.