Gündem
20 Eki 2017 15:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:12

Kıbrıs'ta yeni yıla girmek size ve sevdiklerinize iyi gelecek!

Kıbrıs hem yaz tatili hem de yılbaşı eğlencesi dendiğinde akla ilk gelen seçeneklerden biri oluyor.

Kıbrıs yılbaşı konusunda da yaz mevsiminde olduğu kadar aktivite ve çeşitlilik sunuyor. Kıbrıs otelleri, lüks olarak düşünülse de yılbaşı programları konusunda her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır. Yılbaşı otelleri, yılın bu en yoğun ve önemli gününde klasik yılbaşı eğlenceleri ve sınırsız aktiviteleri ile konuklarına unutulmaz bir yeni yıl akşamı yaşatmaktadır. Eğlence konusunda ön planda bulunan yavru vatan Kıbrıs, bu yönüyle yılbaşı gecesi çok konuşulan partileriyle ziyaretçilerini ağırlamaktadır. Kıbrıs yılbaşı programları 2018 ile konaklama ve uçuş hizmetlerinin dahil olduğu, kapsamlı bir tur satın alabilir ve 2018’e Kıbrıs’ın muhteşem güzelliğiyle girebilirsiniz. Kıbrıs, daha önce ziyaret etmemiş kişiler için yeni bir maceranın ve yeni yıl için alternatif bir tatilin, rutin olarak gidenler içinse kaliteli hizmeti daimi adresi olarak görülüyor. Yılın son haftasında yılbaşı otelleri, yerli ve yabancı turistlerle dolup taşmaktadır. Bu nedenle Kıbrıs yılbaşı programları kapsamında gitmeden önce kampanyaları kontrol edip, şimdiden yerinizi ayırtabilirsiniz.

Eğlence Ayağınıza Geliyor

Kıbrıs otelleri, konuklarına hizmet ve eğlence konusunda en iyiyi vaat ediyor. Bunun en büyük sebebi; yıl boyunca açık durumda ve ziyaretçi sayısı yüksek olan lüks oteller ve ülke gelirinin büyük kısmını turizm sektörünün oluşturması olarak görülmektedir. Kıbrıs yılbaşı sanatçılı oteller ile ünlü sanatçıların verdiği konserler, eğlenceli bir akşam yemeği, yerli ve yabancı turistlerin bölgeyi seçmelerini sağlıyor.

Birbirinden Farklı Otel Seçenekleri

Girne bölgesinde bulunan Merit Park otel deniz manzarası ve Girne şehrinin muhteşem doğasıyla iç içe bulunuyor. Yine aynı bölgede bulunan Merit Crystal otelle birlikte zinciri tamamlayan Merit şirketi, Kıbrıs’ta yılbaşı için önde gelen seçeneklerden birisidir. Kratos otel, Bafra turizm bölgesinde hizmet veren lüks otellerden biri olarak görülüyor. Yılbaşı gecesi sanatçı programları ve eğlence ziyafetiyle konuklarını mutlu etmektedir. Yine bu bölgede hizmet veren Kaya Artemis otel ise, enfes mutfağı ve şahane Kıbrıs manzarası ile ziyaretçilerini bekliyor. Son olarak Nuhun Gemisi otel, müthiş ve çarpıcı dizaynı ve her yıl birbirinden farklı programlarıyla kral ve kraliçelerini bekliyor.