Gündem
11 Tem 2010 10:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:27

KIBRIS KONSERİNİ İPTAL EDEN JENNİFER LOPEZ'E İLGİNÇ BOYKOT!

KKTC'de vereceği konseri Rumlar'ın baskısı nedeniyle iptal eden Jennifer Lopez'e boykot kampanyası!

Türk radyolar, KKTC’de vereceği konseri Rumlar’ın baskısı nedeniyle iptal eden Jennifer Lopez’e boykot kampanyası başlattı..

Radyo5’ten sonra Metro FM de KKTC’deki konserini Rumların baskıları sonucu iptal eden Jennifer Lopez’e boykot kararı aldı.

Metro FM’den yapılan açıklama şöyle:

JENNIFER LOPEZ’İ PROTESTO EDİYORUZ

Temmuz ayında içinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bir otel açılışı için konser vermeyi planlayan Jennifer Lopez; uzun süredir tanıtımı yapılan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde heyecanla beklenen bu konseri kendi isteği üzerine iptal etmiştir.

Amerika’lı şarkıcının internet sitesinde yapılan açıklamada “Jennifer Lopez insan haklarını suistimal eden hiçbir devleti, ülkeyi ya da rejimi bilerek desteklememektedir’’ cümlesiyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni dolaylı yoldan suçlamış, Kıbrıs Rum Kesimi ve Yunanistan’ın baskısı üzerine kararını gözden geçirdiğini ve konserini iptal ettiğini açıklamıştır.

Bu açıklama üzerine Metro Fm’e, Türkiye’de ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yayın yapan tüm yabancı müzik radyolarına düşen görev Jennifer Lopez şarkılarını yayın akışından çıkarmaktır.

METRO FM, Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni “insan haklarını suistimal etmek” ile suçlayan hiçbir şarkıcıyı, grubu ve organizasyonu bilerek desteklememektedir. Jennifer Lopez’in bizzat desteklemediği bir ülkede şarkıları da yer almayacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.