Gündem
19 Haz 2010 21:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:23

KİBARİYE'DEN SANATÇI DURUŞU! 11 ŞEHİT NEDENİYLE KONSERE ÇIKMADI

Sanatçı Kibariye'nin Bodrum'da vereceği konser, Hakkari'deki hain saldırı nedeniyle iptal edildi.

Sanatçı Kibariye’nin Muğla’nın Bodrum ilçesinin Konacık belde vereceği konser, Hakkari’deki terörist saldırı nedeniyle iptal edildi.

Konacık Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Kibariye, askerlerin şehit haberini aldıktan sonra büyük üzüntü duyduğunu söyledi. Bu nedenle Konacık’ta bu akşam vereceği konseri iptal ettiğini belirten Kibariye, ’’Allah şehitlerimizi nur içinde yatırsın. Çok üzgünüm. Tüm şehit ailelerine dayanma gücü versin. Konser çok önemli değil, ikinci kez iptal edildi. Mayıs ayında da Konacık’ta konser verecektim, o zamanda şehit haberi almış ve konseri iptal etmiştik. Herkesin canı yanarken bizim program yapmamız doğru değil’’ dedi.

Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun ise daha önce 1 Mayısta Pedasa Şenlikleri kapsamında Kibariye konseri düzenlediklerini ancak Tunceli’deki terörist saldırı nedeniyle 19 Hazirana ertelendiğini anımsattı.

Hakkari’deki hain saldırıyı öğrendikten sonra bugün de Kibariye konserini iptal ettiklerini ifade eden Tosun, ’’Şehitlerimiz için çok üzgünüz. Ölenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz’’ diye konuştu.

ETİKETLER
#kibariye