Medya
28 Mayıs 2022 14:55 Son Güncelleme: 28 Mayıs 2022 14:59

KGK’dan Bakü’de medya buluşturması! Türk savunma sanayisinin gücünü gösterdi

KGK'nın düzenlediği Azerbaycan-Avrupa Medya Forumu kapsamında Bakü TeknoFest Fuarı'nı gezen yabancı medya mensupları, Türk savunma sanayinin geldiği gurur verici aşama karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Küresel Gazeteciler Konseyi'nin (KGK) düzenlediği Azerbaycan-Avrupa Medya Forumu devam ediyor.

Macaristan dahil toplam 11 Türk devleti ile Avrupa ülkesinden 30 gazeteciyi küresel düzeydeki kamu diplomasisi çabaları kapsamında Azerbaycan'a götüren KGK heyeti, Bakü'deki Ada Üniversitesi kampüsünde ‘Medyanın Geleceği’ konulu bir panel verdi. Panelde Türkiye-Azerbaycan Dostluk İşbirliği ve Dayanışma Vakfı Başkanı Prof. Dr. Aygün Attar ile KGK adına Mehmet Ali Dim, Ardan Zentürk, Mahmut Övür, İsmail Bayazit ve Kahraman Halisçelik birer konuşma yaptı.

Ardından da katılımcılarla birlikte Bakü TeknoFest Fuarı'na ziyaret düzenlendi. Yabancı medya mensupları, Türk savunma sanayinin geldiği gurur verici aşama karşısında ise adeta şaşkınlıklarını gizleyemedi.

DİM: TÜRK SAVUNMA SANAYİNİN GELDİĞİ AŞAMA GURUR VERİCİ

Türk ve Avrupalı gazetecilerin büyük ilgiyle gezdikleri fuara ilişkin bir sosyal medya mesajı yayınlayan KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim "Bakü’de TeknoFest’i ziyaret ettik. Türk savunma sanayinin geldiği gurur verici aşamaya bir kere daha tanık olduk. KGK öncülüğünde Bakü’ye gelen yabancı medya mensupları da şaşkınlıklarını gizleyemediler. Allah Türk birliğini daim eylesin" dedi.

ETİKETLER
#kgk #bakü #azerbaycan