Medya
01 Nis 2022 08:45 Son Güncelleme: 01 Nis 2022 09:05

Keskin Kalem çalışanın sesi oldu! Demirören Medya kayıtsız kalmadı…

Demirören Medya çalışanlarının yemek kartı isyanını köşesine taşıyan ve ‘Günde 15 lira reva mı?’ diye soran Keskin Kalem’in çağrısı yanıt buldu.

MedyaRadar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem, çalışanın sesi olmaya devam ediyor. Son yazılarında Demirören Medya çalışanlarının yemek kartı isyanını köşesine taşıyan ve ‘Günde 15 lira reva mı?’ diye soran Keskin Kalem’in çağrısı yanıt buldu.

GÜNLÜK 36,50 TL’YE YÜKSELTİLDİ

Demirören Medya, aylık 350 TL olan yemek kartı bedelini, Nisan ayı itibariyle günlük 36,50 TL’ye yükseltti.

Çalışanlara gönderilen mesajda, “Değerli çalışma arkadaşlarımız, evden ve/veya uzaktan çalışanlara verilen yemek kartı uygulaması (SODEXO), 01.04.2022 itibariyle İstanbul DPC, Ankara DPC, Adana DPC ve İzmir DPC tesis yemekhaneleri hariç, tüm çalışanlarımızı kapsayacak şekilde genişletilmiştir. Günlük limitler de 36,50 TL’ye yükseltilmiştir. Ayrıca bundan böyle işyerlerimizdeki yemekhane kullanımlarında sadece yemek kartı uygulaması geçerli olacaktır” ifadelerine yer verildi.

İstanbul DPC, Ankara DPC, Adana DPC ve İzmir DPC tesislerinde, teknik nedenlerden dolayı yemekhane kullanımlarının mevcut şartlarda devam edeceğini ve Sodexo uygulamasına geçilmeyeceği de belirtildi.