Televizyon
18 Eki 2010 16:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:43

KESİN YA BEN ZURNACI BAŞI MIYIM? KOCANIZ EVDE SİZİ NASIL ÇEKİYOR? (VİDEO)

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 4 Kadın 1 Erkek programında iş adamı Ali Ağaoğlu çileden çıktı, masayı yumrukladı.

BEN ZURNACI BAŞI MIYIM

Star Gazetesi yazarı Elif Çakır ile Milliyet Gazetesi yazarı Serpil Yılmaz arasındaki tartışma hararetlenince Ağaoğlu dayanamadı masayı yumrukladı; ‘Susun ya.. Kocanız eve size nasıl tahammül ediyor? Kesin ya ben zurnacı başı mıyım? Parmak kaldırmadan konuşmayın..’ diye çıkıştı.

Ali Ağaoğlu kontrolü kaybetti!

Gazeteciler; Sevilay Yükselir, Elif Çakır, Mine Kırıkkanat ve Serpil Yılmaz’ın her hafta bir erkek konuğu ağırladığı programın dün akşamki konuğu ünlü İş adamı Ali Ağaoğlu oldu.
Geçtiğimiz günlerde yeni inşaat projesi nedeniyle kendi şirketinin reklâm filminde oynayan sempatik işadamı, bir anda gerginleşen programda kontrolü sağlamakta zorlandı.
Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat, kadınların iş dünyasındaki yerinin de tartışıldığı programda Türkiye’deki kadın ceo oranının dünya ortalamasının üzerinde olduğunu ve bunun da modern hayata geçmekle ilgili olduğunu savundu.
Star Gazetesi yazarı Elif Çakır ise, “ Üniversitelere başörtüsüyle almadığınız insanlardan hangi ceo’yu yetiştireceksiniz?” diyerek Kırıkkanat’a tepki gösterdi…
Programda karşılıklı tartışmalar üzerine devreye giren ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, “ Kızlar sizi evde kocalarınız sizi evde nasıl çekiyor” dedi… Bu sözleri de tartışmayı bitirmeye yetmeyen Ünlü işadamı, “Kesin ya ben burada zurnacı başı mıyım?” diyerek  bir kez programda daha kontrolü sağlamaya çalıştı.

İŞTE HARARETLİ TARTIŞMALARIN YAŞANDIĞI O ANLAR-VİDEO