Kesin izlemeniz gerek! İşte sizi ekrana bağlayacak 24 film...

İzlerken sıkılmayacağınız, heyecanın en doruklarında hissedeceğiniz ve kesin olarak sizi ekrana bağlayacak 24 filmi derledik...

Kesin izlemeniz gerek! İşte sizi ekrana bağlayacak 24 film... - Sayfa 1

24. Zaman Sapması (2014) Üç yakın arkadaş gizemli bir cihaz bulurlar. Kısa süre sonra bu cihazın inanılmaz bir mucize gerçekleştirdiğini anlarlar. Alet, 24 saat sonrasının fotoğraflarını göstermektedir. Geleceği tahmin için kullanmaya başladıkları bu tuhaf cihaz, bir süre sonra rahatsız edici bazı fotoğraflar göstermeye başlar. Üç arkadaş, kendilerini tehlike dolu olayların tam ortasında bulurlar.

124
Kesin izlemeniz gerek! İşte sizi ekrana bağlayacak 24 film... - Sayfa 2

23. 11.22.63 (2016): Bir zaman yolculuğu hikayesi anlatacak olan 11/22/63, lisede İngilizce öğretmeni olan Jake Epping karakterini merkeze alacak. Bir lokantanın deposunun geçmişe açıldığını fark eden ve zamanda geriye giden Epping, John F. Kennedy suikastını önlemeye çalışacak. Ancak işler çok geçmeden sarpa saracak; zira kahramanımız, Lee Harvey Oswald engeline takılacak ve hayatının aşkı ile karşılaşacak!

224
Kesin izlemeniz gerek! İşte sizi ekrana bağlayacak 24 film... - Sayfa 3

22. Zincirsiz (2012): Django, özgürlüğüne kavuşmuş eski bir köledir ve Alman ödül avcısının himayesi altında deli fişek bir ödül avcısına dönüşmüştür. Bu ikili, para kazanmak için birkaç kötü adamı hakladıktan sonra Django'nun köle olan eşini kurtarmak için peşine düşerler. Amaçları, çiftlik sahibi olan şeytani sahibinden onu kurtarmaktır.

324
Kesin izlemeniz gerek! İşte sizi ekrana bağlayacak 24 film... - Sayfa 4

21. Everest (2015): Everest’e tırmanmakta olan iki ayrı dağcı ekibinin karşılaştığı yoğun kar yağışı, büyük bir felaketin habercisi olur. Kar fırtınası her zamankinden daha şiddetlidir ve herkes için büyük bir hayat mücadelesi başlamış olur. 1996 yılında Everest’te meydana gelen gerçek bir hikayeden esinlenilmiştir.

424