Televizyon
20 Ara 2012 15:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:31

KESECEKSİN O ELİ, KESECEKSİN! CANLI YAYINDA ŞERİAT HUKUKU İSTEDİ!

Skytürk 360 sunucusu Caner Karaer, "Hırsızlık yapanın elini keseceksin" sözleriyle dikkatleri üzerine çekti. VİDEO

Skytürk 360 haber kanalında yayınlanan ’Bu Sabah’ isimli programın sunucusu Caner Karaer, "Şeriat bazen doğruyu söylüyor. Yani hırsızlık yapanın elini keseceksin" sözleriyle dikkatleri üzerine çekti.

"ŞERİAT BAZEN DOĞRU SÖYLÜYOR ELİNİ KESECEKSİN" : VİDEO

Abdest alan bir vatandaşın paltosunun cebinden parasını çalan cami hırsızı ile ilgili haberi anons eden sunucu haberin ardından sinirli bir şekilde cami gibi kutsal bir yerde hırsızlık yapılmasını eleştirdi. Partnerinin tüm uyarısına rağmen yapacağım demesinin ardından "Şimdi bir yorum yapacağım da ağır kaçacak. Şeriat bazen doğruyu söylüyor. Yani onun o elini keseceksin. Keseceksin ya." şeklindeki sözleriyle yayına damgasını vurdu.

REJİDEN ANINDA UYARI

Kararer, yorumunun ardından canlı yayında rejiden tepki aldı. Ayrıca bu duruma izleyiciler de şahit olurken, sunucu rejiyi canlı yayında oldukları konusunda uyardı. Caner Karaer, daha sonra rejinin uyarısı üzerine "Tabii bu arada biraz önce böyle bir espri yaptık. Hani hırsızlık yapan adamla ilgi... Tabii ki gerçek değil, ama mutlaka da hak edilen cezanın verilmesi lazım.  Artık o ceza nasıl oluyorsa, Türk adaletine göre, umarız en kısa sürede yakalanır." şeklinde açıklama yaptı.

İDAM CEZASI ARZUSU
Sunucu, daha önce de canlı yayında  idam cezası arzusunu dile getirmişti.